1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

MK4 opmerkelijkheden

Discussie in 'Ford & Focus nieuws' gestart door Swanco, 20 nov 2018.

 1. Het gekraak van 1 naar 2 met name, dat dacht ik dus ook maar de dealer had het erover dat het ook aan de bak kan liggen, in mei moet hij voor onderhoud dus ben benieuwd.
   
 2. Bij mijn focus uit 2021 komt er een geluidje achter de binnenverlichting voor vandaan. Het lijkt erop dat de bedrading tussen achteruitkijkspiegel / sensoren hier naar toe lopen en los liggen. Vooral bij een hobbelige weg heb ik hier veel last van. Ik zou bijna de plastic kap lostrekken om te kijken hoe dit eruit ziet..... Weet alleen niet of er dan iets afbreekt.
  Voor nu heb ik een stukje papier tussen de hemelbekleding en de plastic kap gestoken. Wat het meeste geluid weg neemt. Volgende week gaat de auto naar de dealer voor een grote beurt. Zal eens vragen of ze daar naar willen kijken. Verder een fantastische auto.

  Verstuurd vanaf mijn M2102J20SG met Tapatalk
   
 3. Hier ook dat getik. Ik ga gelijk dit weekend aan de slag met wat tape!
   
  bws723 vindt dit leuk.
 4. Ik heb dus last van de bekende trillingen in de einddemper / uitlaat. Vandaag auto op de brug gehad. Geluid komt dus van binnen het demper. Wss zit er iets van binnen los. Zodra je met een hand in einddemper goed knijpt dan verdwijnt het geluid.

  Morgen ff lokale garage bellen voor een officiële diagnose tbv garantieclaim bij autotrust.
   
 5. Ik ben niet bekend met "bekende trillingingen in de einddemper" hier van het forum maar ik heb er inderaad ook al een hele lange tijd last van, best irritant, helemaal als je de auto remote start en een tijdje laat lopen, heel stealth is het dan niet namelijk.

  Keep me/us posted!
   
  bws723 vindt dit leuk.
 6. Bericht van garage gehad, intern defect aan de einddemper. Autotrust ( waar de garantie loopt) heeft offerte van € 862,37 goedgekeurd. Echter heeft Ford einddemper in nalevering staan en is niet bekend wanneer die geleverd wordt.

  In ieder geval het zal gefixt worden.
   
  gerardTDCI en VdR-HJD vinden dit leuk.
 7. Damn, laat de mijne maar lekker rammelen dan voor dat geld :)
  Thnx iig!
   
  bws723 vindt dit leuk.
 8. Of een custom uitlaatje monteren zonder originele demper. ben je er ook vanaf en stuk goedkoper :schater:
   
 9. Echt he! Absurd duur die originele demper.
   
 10. Even met een hamer toespreken zal een schot los zitten een tik ertegen dan klemt een beetje en is het rammelen misschien over.
   
 11. Was ik nog even, zou je eens een filmpje kunnen maken en posten op YouTube van het gerammel van je demper? Ik was vergeten dat ik de 5 jaar of 100.000 km garantie op m'n Focus heb zitten en ben wel benieuwd of jouw probleem hetzelfde is als die van mij.

  Als ik zo naar de garage ga zullen we vast wel weer melden dat het zo hoort.

  Thnx again!
   
 12. Ronny vindt dit leuk.
 13. bws723 vindt dit leuk.
 14. Geen dank hoor. In een van de filmpjes heb ik boven de demper ook gefilmd om te laten zien dat die nergens tegen aankomt.
   
 15. Wat was de uitkomst van de storing van het noodoproep systeem? Die heb ik nu ook
   
 16. Hoe is het afgelopen met de storingen? Ik heb nu de noodoproepsysteem storing
   
 17. Volgens mij is uiteindelijk de sensor in de ondergrill (onder de kentekenplaat) vervangen. Daarna is het nooit meer teruggekomen
   
 18. Vielen de kosten mee of was het bij jou ook een gevalletje garantie?
   
 19. Was garantie dus heeft mij niets gekost
   
  BarendBotje en Heusinkveldb vinden dit leuk.
 20. Gisteren een nieuwe ST Line X Wagon besteld, blijkt de auto 60 kilo zwaarder te zijn dan de auto van 2022.

  Iemand een idee waardoor dat komt ? #durftevragen
   

Deel Deze Pagina