Kom jij ook op EFE?

Wil jij ook op 11 september in onze clublane staan? Schrijf je nu in!

  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Informatie Focusclub

Welkom op de Focusclub.nl, de club voor eigenaren en liefhebbers van de Ford Focus.

De Focusclub.nl is op 23 december 2005 opgericht. Dit is begonnen als een forum en sinds 1 augustus 2007 zijn we een volwaardige autoclub. De Focusclub.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als vereniging met beperkte rechtsbevoegdheid onder KvK nummer 24416725


Het forum is 'the place to be'. Op het forum vind je veel informatie over de Ford Focus en onze clubactiviteiten. Je kunt je gratis registreren om mee te praten over de Ford Focus. Hier kan je terecht voor al je vragen en advies voor je Ford Focus. Verder kun je hier je eigen Ford Focus showen en je ervaringen delen met andere leden van het forum. Als geregistreerd forumlid heb je ook toegang tot onze gezellige shoutbox waar je met andere forumleden kan chatten.


Het is ook mogelijk om clublid te worden. Voor een kleine bijdrage per jaar ben je al clublid. In ruil hiervoor krijg je een clubpas van de Focusclub. Met deze clubpas kan korting worden verkregen bij onze sponsoren. Op het forum is er een gedeelte exclusief voor Focusclubleden. Ook op de Focusclub meetings worden regelmatig extra's voor de clubleden georganiseerd en één keer per jaar wordt een speciale clubdag georganiseerd speciaal voor de Focusclubleden.

Meer informatie over het lidmaatschap staat hier.

Deel Deze Pagina