1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Lekkage achterzijde stationwagon

Discussie in 'Interieur' gestart door Gio, 20 nov 2019.

 1. Hey hallo, ik heb een stationwagon van 2006 en met nat weer, wat hier in nederland toch met enige regelmaat voorkomt, is mijn hemel aan de achterzijde aan beide kanten op de hoeken nat! heb geen dakdragers maar alleen de kunststof rail over de lengte lopen, iemand bekend met dit probleem en waar ik een evt lekkage kan zoeken!

  grt. John
   
 2. Zit ergens in de puntlas naden bij de achter goot. Zijn topics genoeg over. Heb er ook nog steeds last van. Als het iets beter weer is gaat er weer een laag rubberseal over en de dakrails en hemel eruit. Pak ik alles in één keer aan. Succes en even zoeken op water lekkage!

  Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
   
 3. Dank je wel Laurens, ga ik daar mee aan de slag, neem aan dat je de dakrails preventief doet?
   
 4. Ja, de rubbers van de dakrails willen ook nog wel eens uitdrogen. Nu in een keer alles doen en dan hopelijk blijft het droog. Je merkt het pas als het echt lang regenweer is helaas. Potje rubberseal koop je bij een bouwmarkt. Kan ook goede kit gebruiken.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
   
 5. Ik ben Autoruitenmonteur, dus aan goeie kit geen gebrek!! thanks!!
   
 6. De schroefgaten voor de dakdragers (onder die klepjes) willen nog wel eens lekken. Dotje kit er in en hij is weer dicht
   

Deel Deze Pagina