1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De Focus van Danman1987 [Sneak preview Focus 3!]

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Danman1987, 1 aug 2011.

  1. Absoluut niet. Toen de nieuwe :focus3: net uit kwam zag ik ooit een plaatje van een helder blauwe kleur. Toen dacht ik:"Jammer dat die kleur niet naar Nederland komt". Omdat ik die kleur toen al heel erg mooi vond. Maar nu komt die kleur er toch, en wel op mijn nieuwe :focus3: :mrgreen: .

    Maar wat ik mij eigenlijk afvraag. [MENTION=1437]Harold1[/MENTION] zei dat Deep Impact Blue vanaf 19 juli word geleverd. Maar geldt dit voor alle :ford: modellen of niet?
     
  2. Helemaal mee eens, ik vond Ink Blue eigenlijk ook iets te donker anders was mijn :focus3: ook blauw geweest. :mrgreen:
     
  3. Dit geldt voor alle modellen die voorheen in Ink. Blue leverbaar waren.
     
  4. Misschien heeft de dealer inmiddels een kleurstaal in de showroom.
     
  5. Wat dit betreft laat ik mij liever verassen. De foto's van de kleur zijn al veelbelovend.

    Vandaag de laatste (grondige) wasbeurt gedaan aan de :focus2: .
     
  6. Is er al een leverdatum bekend?
     
  7. Ik heb nog niets gehoord over een leverdatum. Ik ga sowieso nog van de week de dealer mailen (of bellen) om nog vloermatten met :focus3: logo te bestellen en luxe kentekenplaten (die was ik namelijk vergeten te vragen). Ik zal dan ook even vragen of er al een productie- en leverdatum bekend is.

    Maar ik hou vooralsnog een levertijd aan die de dealer destijds tegen mij zei (12 weken, waarvan er nu 2 voorbij zijn). Dan kan ik mijzelf niet teleur stellen.
     
  8. Goed bouwdatum gaat volgens mij na de fabrieksvakantie gebeuren. Geplande bouwdatum is 30 augustus. Heel lang wachten dus. Daardoor vervliegt mijn hoop een beetje dat ik de auto op 7 september (mijn verjaardag) kan ophalen, maar dat geeft niet.

    Ik krijg er tevens luxe kentekenplaten op en vloermatten met :focus3: logo (aluminium plaatje).
     
  9. dat is nog lang wachten :( dan moet je voor je verjaardag nog maar een ander cadeau zoeken want deze auto gaat dat idd niet redden ben ik bang
     
  10. Deep Impact Blue lijkt inderdaad een mooie kleur te zijn. Aan de foto's te zien, neigt deze inderdaad meer naar Performance Blue.

    Overigens denk ik niet dat het de kleur is die je bedoelt, in de VS is de Focus III ook leverbaar in Candy Blue, en dat is deze Deep Impact Blue niet !
    Zie de foto in Candy Blue hieronder.

    [​IMG]
     
  11. Nee, inderdaad je hebt gelijk. Ook de foto die Fred liet zien is denk ik ook niet Deep Impact Blue, maar Preformance Blue (die word volgens mij in de USA geleverd ook voor de normale focussen).

    Dus ik ben benieuwd, maar nu heel lang wachten in ieder geval.
     
  12. #92 Danman1987, 14 aug 2013
    Laatst bewerkt door een moderator: 14 aug 2013
    En toen had ik schade aan mijn :focus2: :( . Deze keer niet mijn eigen schuld.

    Ik reed met een kleine kilometer van mijn huis vandaan in een drukke straat waar je 30 km/u mag en ik liet een bus voor omdat die zijn knipperlicht aan had staan. Ik zie in mijn achteruitkijkspiegel een Fiat Seicento (vrij oud model) aan komen rijden (hij reed zelf denk ik ook rond de 30). Ik stond al stil en meneer klapt vol op mijn :focus2: zijn achterste.

    De bestuurder van de Fiat was meer ontdaan dan ikzelf eigenlijk al was ik 1 seconde na de botsing ook aardig boos (met in het achterhoofd dat over 2,5 week mijn nieuwe :focus3: word gebouwd).

    Mijn :focus2: heeft zo op het gezicht vrij weinig schade aan de achterbumper (parkeersensoren doen het nog zo te horen). De Fiat kwam er iets minder goed vanaf (motorkap, koplamp, voorbumper en wielkast zijn aardig ingedeukt/kapot).

    Dit was mijn allereerste botsing ooit, maar ik hoop dit niet vaker mee te maken (of erger) ook al was de botsing op zich niet super hard. Lichamelijk mankeren de tegenpartij en ik niets, dus enkel maar materiaal. Gelukkig ben ik heel goed hier tegen verzekerd en heeft de tegenpartij gelijk toegegeven dat die fout zit.

    Morgenochtend maar gelijk naar de dealer om te kijken hoe we dit zo snel mogelijk oplossen.
     
  13. Wel waardeloos,net voordat de F3 gaat komen.
    Maar succes bij de afhandeling !!
     
  14. Dat is balen, maar je hebt opzich wel geluk dat het nog met de oude gebeurd is en niet met de nieuwe :focus3:
     
  15. Balen zo'n schade op de valreep :nocheer:

    Succes met de schadeafhandeling.
     
  16. Geluk bij een ongeluk. 26 augustus gaat de :focus2: naar de dealer/schadehersteller om de schade te laten repareren. Dus 4 dagen voordat de :focus3: word gebouwd :) . Eind goed al goed :) .
     
  17. Pfff balen, maar gelukkig hebben beide partijen lichamelijk niets.

    Van je wagen is het wel erg zonde, ook al is het niet jouw eigen schuld, je zit er toch niet op te wachten :(
    Gelukkig wordt het netjes en snel opgelost :)
     
  18. En krijg je tijdens het herstel een mooie ST mee????????????
     
  19. #99 Danman1987, 15 aug 2013
    Laatst bewerkt door een moderator: 15 aug 2013
    :mrgreen: Dat verwacht ik niet. Ik moet sowieso nog met mijn verzekering overleggen of ik wel recht heb op vervangend vervoer omdat er in de kleine letters stond dat ik pas recht heb op vervangend vervoer als ik schade heb die niet meer gerepareerd kan worden (al betwijfel ik dat, maar we zullen zien).

    Edit: Ik heb dus alleen recht op dekking op vervangend vervoer als ik de schade laat herstellen bij een schadeherstelbedrijf dat de verzekeraar aanbied (dus Care...). Dus qua vervangend vervoer moet ik kijken wat ik ga doen. Of de kosten zelf ophoesten of verhalen op de persoon die achter op mij is geklapt (ik denk optie 2 dan).
     
  20. daar ben je weer mooi klaar mee Danny :nocheer:

    leg het eens voor bij de dealer over het vervangende vervoer, mss kunnen zij iets voor je betekenen. (zeg maar gewoon dat je vervoer krijgt als je 'm bij Care brengt)
     

Deel Deze Pagina