Mijn Blauwe Focus RS-II, nieuwtjes

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Sbro.nl, 27 jul 2011.

  1. zo dan die zag er idd wel erg nasty uit :)
     
  2. Kijk weer netjes opgelost:thumbup:
     
  3. Wat een bende :P, maar nu wel schoon het nieuwe jaar in :thumbs:
     
  4. Niet goed opgelet vannacht ldvm. Er is wel degelijk vuurwerk afgestoken bij jouw auto in de buurt. Niets zo leuk als de buurvrouw uitdagen en proberen boos te krijgen. En als zij niet reageert, maar gewoon de auto verplaatst, dan geef je dat door aan je nicht een paar huizen verder op en dan zorgen haar kids er wel voor dat rotjes en vuurpijlen kapot klappen boven en bij die mooie auto die zij nooit kunnen kopen.
     
  5. Tja dat soort figuren heb je overall! Gelukkig verder geen schade!
     
  6. Huur dan een garage met je enorme bak geld ;)
     
  7. #2887 Marco Morello, 1 jan 2014
    Laatst bewerkt door een moderator: 1 jan 2014
    Wat een achterlijke reactie... Waar slaat dat op?
    Of is dit cynisme 2.0? De reactie van Bianca laat alleen maar de afgunst van anderen blijken...
     
  8. Ondanks de ''knipoog'' slaat deze reactie natuurlijk helemaal nergens op :vingertje:
     
  9. Gelukkig is het maar 1 dag in het jaar Simon! Mijne stond gelukkig in de wax op mijn werk waar geen pijl in de buurt was
     

  10. Goed begin van het nieuwe jaar hoor........... Erg jammer deze opmerking.

    Maar mooi dat de :rs: weer mooi schoon is, geen lakschade neem ik aan? Zat bij mij ook kruit resten op de kap en dak. Niet zo vreemd met al die regen.
     
  11. Als ik die foto's zo zie, dan lijkt het idd of het vuurwerk express bij de auto is afgeschoten.... Mijn auto stond ook open bloot en er werd redelijk kort bij vuurwerk afgestoken en zag er bij lange na niet zo oud... Jammer die afgunst van anderen... :(.
     
  12. Hier ook al een bruine gloed over de auto, alleen mijn buren hebben hier vuurwerk afgestoken. vooral met de wind en de regen zorgt er voor dat alles op de auto blijft plakken. ik snap zoiezo niet dat mensen afgunstig moeten doen als iemand een rete mooie bak voor de deur heeft staan. ken het gevoel uit de tijd van mijn calibra, leuke dikke bak waar regelmatig de spiegel getrapt werd. voordeel was dat mijn spiegels ook zonder problemen naar voor konden klappen. mensen moeten leren van andermans spul af te blijven en als ze iets tegen je hebben moeten ze dat recht in je gezicht zeggen maar daar zijn ze meestal te laf voor
     
  13. Ach ja zo gaat het nu eenmaal in de grote boze buitenwereld.
    De RS is inmiddels weer schoon en staat weer veilig op de oprit.
    Voor zover ik het heb kunnen zien heeft die er verder geen schade aan over gehouden.
    Hij was alleen een beetje boel erg vies :grote ogen:
     
  14. Respect voor elkaars spullen was volgens mij ergens 2014 jaar geleden al niet meer van toepassing ;-)
     
  15. Zoooow die heeft ook goed oud en nieuw gevierd met vuurwerk. In ieder geval wel eer van het schoonmaken gehad!
     
  16. Leuke woordspeling met 2.0 die kan ik wel waarderen. Nee, vuurwerk is van alle tijden en dat heeft iedereen vroeger ook gedaan. Als je met een opmerking komt zoals: "Wat hun nooit kunnen betalen" dan moet je deze ook kunnen incasseren. Koop, of huur dan een garage los erbij, zet hem met oud en nieuw daar in en klaar ben je.

    Nee. Kritiek mag niet worden gegeven. Maar even hierop ingaande: Je behandeld je RS, terecht, als een heilige koe. Waarom dan buiten neerzetten met oud en nieuw? Je had er zelfs een doek overheen kunnen doen. Toch?
     
  17. Vervelend, meer niet.
    Paar jaar geleden kon ik met m'n toen drie (!!!) maanden oude Focus (die Futura) naar de carglass: toen was er vuurwerk tussen de achterruit en ruitewisser geplakt. Leuk joh! :nocheer:
     
  18. [MENTION=9921]Steff[/MENTION] : ik kan heel goed incasseren, maar het was bedoeld als afgunst. Verder niets. Simon kan er niets aan doen dat hij geen bewuste bijstandstrekker is. Een garage huren voor 1 avond bij mij, slaat helemaal nergens op.
    Een doek over de auto doen, is hier in de straat vragen om nog meer ellende. Dan weet je zeker dat dat doek in de hens was gestoken en de auto dus zeer grote schade had opgelopen.

    Maar goed, jij zult het beter weten en overal een oplossing voor kunnen bedenken of een weerwoord, dus ik hou mijn mond verder wel
     
  19. In wat voor buurt woon jij joh?:shock:
     
  20. Maakt het wat uit in wat voor buurt je woont?
    Ze lopen de hele stad rond, en rotzooi wordt overal getrapt.
     

Deel Deze Pagina