YBJ's Ghia X Wagon: P1 Luxe int.verl. mod/P3 mod dubb. acht.lichten!/P6 Div. Gespoten

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door YBJ, 30 aug 2010.

  1. Leuke details, Wim!

    En zelfde kleur als ik heb dus. Zodra mijne alles in kleur gespoten heeft moeten we maar eens een fotoshoot doen. Ben erg benieuwd naar de meegespoten strip bovenop de achterbumper! Daar twijfel ik namelijk nog over. Lijkt me supermooi, maar ben bang dat dat snel beschadigt. Ik til 2x per week een kinderwagen erin en eruit, vandaar.

    Wim, als ik mag vragen, je gaat het originele bumperrooster en de ringen om de originele mistlampen heen hoogglans laten spuiten.

    Waarom dan niet nog 6 tientjes investeren in een ST170 ondergrille, en nog wat geld in een paar ST170 mistlampen? En dan die grille en die mistlampkapjes laten spuiten.

    Dat ga ik ook doen! Smoelt zoveel beter aan de voorzijde!
     
  2. Hemel is niet geplakt !
    Gewoon de grepen en de zonnekleppen er uit en dan de lijsten rondom de hemel los klikken, wel voorzichtig los halen hier zitten kwetsbare pootjes aan!!

    succes met demonteren
     
  3. Dank je Gertjan! Ga het vandaag zo dan proberen! Heb 'helaas' een Ghia met sunroof en ook verlichting bij de achterpassagiers, dus misschien dat dat nog extra werk gaat opleveren..

    Wim
     
  4. #44 YBJ, 13 feb 2011
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 feb 2011
    Ja Mike, ik weet dat velen die route volgen. Maar persoonlijk vind ik mijn standaard ondergrill en mistlampen mooier. Het is een Ghia X en ik wil hem niet teveel richting een ST170 ombouwen. Het moet gewoon een nog mooiere Ghia X worden.

    Mijn vrouw vind de ST170 mistlampen ook mooier en heb haar wel beloofd er over na te denken in de toekomst... We zien wel!
    Nu eerst mijn eigen route volgen en dit eindresultaat afwachten :D!

    Enne, die gein met de kinderwagen herken ik hoor. Gewoon een grote doek in de kofferbak waar de kinderwagen op en onder kan liggen. Die klap je dan open over de bumper wanneer je de kinderwagen eruit haalt of er weer terug in wilt doen en daarna de doek weer terug klappen. Simpel maar effectief!

    Wim
     
  5. Tja, sunroof levert je wel extra werk op ja, verlichting achterin valt wel mee. Ik zou zeggen: alleen de lichtunit uit het frame, stekker los, en laat het frame gemonteerd zitten in de hemel. Idem voor de unit in de kofferbak.
     
  6. Helemaal prima, Wim! Is ook niets mis mee, en ik ben erg benieuwd hoe dat gaat staan die grille en ringen in hoogglans zwart. Doek heb ik al in de kofferbak, maar die gooi ik nog wel eens opzij als ik andere spullen te vervoeren heb. Maar als ik die strip ook zou laten spuiten dan zou ik er uiteraard voorzichtiger mee zijn ja.
     
  7. Tis allemaal gelukt hoor vandaag. Alles is eraf, ook de dakrailings en auto is kaal en klaar voor de spuiterij morgen!!:rock:

    Wim
     
  8. we zijn benieuwd, alles in kleur staat ook nog op mijn lijstje :)
     
  9. Enenenenenenenenen?????? We zijn benieuwd!!!!
     
  10. Hahaha! Geduld! (heb ik ook niet hoor..).

    Gisteren nog wezen kijken, auto was nog wat verder gedemonteerd . Maar de zijkanten waren al strak gemaakt en de kunstofdelen zouden gisteren nog in de primer gaan. Als het goed is wordt alles aan het eind van de dag vandaag in de kleur gezet. En dan hopen dat ik hem morgen in de middag kan ophalen.
    Fingers crossed!

    Wim
     
  11. Oh, je laat niet alleen die losse delen spuiten, maar een gedeelte van de auto ook?
     
  12. En de Ghia X is weer terug en tjongejonge, wat is ie mooi geworden!! Dit had Ford standaard vanaf fabriek zo moeten leveren.

    Alle bumpersstrips zijn nu in kleur, dat kennen we al van de ST170 (behalve natuurlijk de lange op de achterbumper), maar evengoed, wat maakt dat de auto al nieuwer.

    [​IMG]



    Aan de voorzijde zijn alle zwarte delen nu hoogglans zwart gespoten inclusief, als heel mooi detail, de sproeierkapjes in de bumper. Dit geeft een superluxe uitstraling!

    [​IMG]



    Maar wat echt een must is, dat zijn toch wel de nu meegespoten dakrails. Ongelovelijk, wat dat een verschil maakt in totale uitstraling. Tis wel effe een werkje, hemeltje los etc, maar het is een super aanrader!!:thumbs:

    [​IMG]



    Dit zijn helaas pas de eerste foto's die ik heb gemaakt, maar de nieuwe look maakt hem jaren jonger.

    Inmiddels zitten er ook op de achterzijde allemaal nieuwe embleems, van recentere modellen. Echt DE slagroom op het toetje!
    Die foto volgt nog en ik hoor graag de reacties!

    Wim
     
  13. OH MY FAKKING GODDDDD!!!! Pure porno dit! Vroeg me toevallig vanmiddag in de auto nog af hoever het zou zijn met de paintjob! Super dit Wim! Nu heb ik een idee hoe het er bij mij uit komt te zien!

    Fantastisch!
     
  14. Oh ja, nu ik nog een keer kijk zie ik ook de in kleur gespoten dakrails! Ook formidabel!
     
  15. superrrr strak, echt een geweldige bak :rock:
     
  16. Heel erg mooi en superstrak..!:thumbs:

    Beste mod voor een Focus: alles in kleur!:D
     
  17. prachtbak:D ik hoop dalijk deze uitvoering te hebben in Hatchbak;)

    ben al aardig op weg:dance:

    zeer netjes:D
     
  18. Ik wil niet vloeken in de kerk, maar als je snel kijkt is het net een mondeo ! :D

    Bedoel ik overigens in heel positieve zin, wat een mooie wagen is het na deze wijzigingen :shock:
     
  19. Wauw echt een prachtbak! :thumbs:
    Verder nog plannen, ramen tinten ofzo? Dat zou hem helemaal afmaken!
     
  20. ziet er heel erg goed uit !
     

Deel Deze Pagina