Tourrit “in het Zuiden” en meeting

bij Van Mossel Ford Breda

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wireless Android Auto

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Dragunov, 11 mei 2021.

 1. Heb hier ook al naar zitten kijken voor in de Transit, aangezien die geen navigatie heeft. Lijkt me makkelijk dat AA opstart zonder telkens in te pluggen... Zeker wanneer je wat leveringen of ophalingen moet doen.
   
 2. dankzij forumlid heb het besteld, zie het wel als het in juni binnenkomt. Ben benieuwd.
  want de usb-c poort is vaak na tijdje vol met vuil en kan je nauwelijks meer iets fatsoenlijk in stoppen.
  zit van die kant ook te denken aan een magneet connector aan te schaffen, je stopt ene deel erin en de stekker vindt zich zelf direct en connect met de pin in de gsm zelf
   
 3. Ben ook wel benieuwd naar ervaringen met dat wireless gebeuren.
   
 4. @luchtbakker
  de link die je stuurt is eentje voor apple carplay, niet voor android auto. Daar is dit eigenlijk van aawireless de enigste tot hede in.

  Helaas is gen2 hardware flink vertraagt, degene die juni geleverd zouden worden, zouden gen2 zijn. echter hebben ze de eerste net binnen en gaan nu firmware voor schrijven en testen. De kans is dat de eerste tegen augustus pas worden verstuurd naar iedereen die in de wachtrij staan. B

  Bestel je nu dan wordt mogelijk pas oktober, dit allemaal door schaarste aan cpu en dergelijke. vandaar dat Gen1 hardware niet op tijd zouden geleverd worden en hiervoor is de overstap naar gen2 gemaakt. Heeft geen extra voordelen ten op zichte van gen1, alleen dat het beter leverbaar is.
   
 5. heeft even mogen duren, maar ik heb er eentje binnen !

  [​IMG]

  Verstuurd vanaf mijn SM-N975F met Tapatalk
   
 6. maar werkt het..? En werkt je BT carkit functionaliteit ook nog aangezien je deze adapter ook met BT moet verbinden.
   
  pd3jcw vindt dit leuk.
 7. Daarmee verwacht ik geen problemen, mobiele telefoons kunnen prima meerdere bluetooth connecties tegelijkertijd afhandelen. Maar ik heb nog geen kans gehad om ermee te 'spelen' !
   
 8. #11 pd3jcw, 17 okt 2021
  Laatst bewerkt: 18 okt 2021

Deel Deze Pagina