1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Tijd voor een nieuwere focus

Discussie in 'Algemeen' gestart door timoXr4i, 27 mrt 2018.

 1. Hallo fordvrienden,

  Aanstaande zaterdag gaan mn vrouw en ik bij een focus kijken, bouwjaar 2010, 1.8, en een station, we zijn afgelopen januari gezegend met een zoon, we hebben al een dochter van 8, en ivm roest op de huidige 2.0 uit 99 gaat ie plaats maken voor iets nieuwers en groters, maar nu heb ik wel wat vragen.

  Ik begrijp dat het een focus 2 fase 2 is, maar hebben die nog aandachtpunten? Hij is rood, vroegah werd dat wit, nu toch niet meer hoop ik?

  En de ramen, ze zijn rondom elektrisch, maar zijn het comfort ramen of niet? De focus 2 fase 1 hb van mn ouders heeft dat niet en achter sportschoolramen, dus vandaar.

  Eventuele achteruitrijcamera, zit er niet in, maar heb er wel intresse in, gaat dat op de navigatie ofngaat dat helemaal niet?

  Verder nog tips?
   
 2. Hmm beetje slordig dat ik niet meer heb gereageerd maar we hebben em meegenomen,,prijs was goed en rijd heerlijk, en de 1.8 is niet langzamer als de ouwe 2.0 maar wel zuiniger, op texel doe ik nu 7,6 liter per 100 km, en met de oude 2.0 die ook nog lichter was meestal 8.2 op 100 km...

  En de kinderwagen en wagenbak passen achterin zonder gedoe en dan zitten de kids niet tussen de boodschappen want er past ook nog een krat bier in de kofferbak en de rest van de boodschappen ook!
   

Deel Deze Pagina