1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Ruitensproeiers

Discussie in 'Exterieur' gestart door timoXr4i, 10 okt 2018.

 1. Hoi,

  Ik wil ruitensproeiers van een focus 3 plaatsen op mijn focus 2, maar, ik kan ze eigenlijk niet in nl webshops vinden en heb dus ook geen idee van een normale prijs, heeft iemand een goede link, eventueel voor 2 setjes? Verder nog tips en ervaringen?

  Grt van texel
   
 2. Wat ik begrepen heb is dat ze gewoon bij de dealer te krijgen zijn.
   
 3. Ik heb ze gewoon via ome alie besteld

  Verstuurd vanaf mijn HTC One M9 met Tapatalk
   
 4. Ze zien er net zo uit als normale? We gaan ze bestellen bij ali en dan komt t vast goed
   
 5. zo te zien zijn dit niet degene die vernevelen maar gewoon sproeien.
   
 6. Ander setje besteld die wel nevelt, komt vast goed, alleen nog ff kijken of mn huidige verwarmd zijn. De voorruit wel dus ik denk de sproeiers ook
   
 7. Ze hebben het verkeerde plaatje gebruikt. Deze vernevelen wel degelijk. Staat ook in de beschrijving maar het is wel verwarrend. Ik heb ze zelf ook besteld en ze bevallen goed.
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 8. Ik heb iets vegelijkbaars besteld, zal wel goed komen, ik heb nog niet gekeken of mn huidige verwarmd zijn, anders maak ik dat wel weer voor elkaar. Als ze bevallen bestel ik er een setje bij om de focus 2 fase 1 van mn ouders wat te moderniseren, is tov de fase 2 een hele flinke stap terug kwa moderniteit
   
 9. Als je voorruitverwarming hebt zijn je sproeiers ook verwarmd.
   
 10. Eigenlijk wist ik dat ook nog wel... gisteren binnen gekregen en gemonteerd, het open maken van de motorkap is eigenlijk het moeilijkste omdat mn sleuteltje zo verrekte klein is, maargoed. Vervolgens zitten er een stuk of 12 clips waarmee de motorkap isolatie vast zit, inknijpen en voorzichtig naar je toe trekken, er vloog er eentje door de lucht, en kwam uiteraard onder het koelvloeistofreservoir terecht maar die zit met 2 klemmetjes vast dus nog geen man overboord. Stekkers vam de sproeiers zitten met een soort vergrendeling vast, en een maal los trek je de slangverbindingen los, en druk je de sproeiers er zo uit, nieuwe er weer op, alles in elkaar en sproeien maar, het kostte me, inclusief een lulpraatje met de buurman 10 minuten werk, en dan ga je van 4 kansloze straaltjes naar een keurig verdeelde spray!
   
  rfknol en gerardTDCI vinden dit leuk.
 11. Zijn het die sproeier uit de link hierboven? Dus ook vernevelen? Heb je die met kabels eraan. Ik had ook eentje besteld maar dan verkeerde, eentje zonder verwarmde water en dat is niet juiste.

  Verstuurd vanaf mijn SNE-LX1 met Tapatalk
   
 12. Nee maar die uit de link zouden ook moeten kloppen. Inderdaad zijn deze verwarmd, en ik zou er zowiezo 2 bestellen want aan 1 heb je niet zo veel
   
  Guust_Flater vindt dit leuk.
 13. Dank je, ik had al 2 in winkelwagen

  Verstuurd vanaf mijn SNE-LX1 met Tapatalk
   
  timoXr4i vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina