1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Radio voor Focus 1

Discussie in 'Prullenbak' gestart door rfknol, 11 nov 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor mijn nichtje zoek ik een radio ter vervanging van haar dx(?) navigatie in haar Focus 1 uit 2003.
  Bij voorkeur gewoon een originele radio, hoeft geen navigatie in te zitten. Als de radio maar werkt.
   
 2. #2 jason101, 11 nov 2018
  Laatst bewerkt: 11 nov 2018
  Moet het een originele of mag het ook 1din zijn?

  Edit: Las over de 2e zin heen. Een originele dus.
   
  rfknol vindt dit leuk.
 3. Moet je heel even kijken welke stekkers aan de achterkant zitten. De blaupunkt serie van ford heeft iso stekkers.
   
 4. Robert, ik heb zowel een 6000CD als ook een in goede staat verkerende DX voor haar.
   
 5. Als je een Blaupunkt DX wil vervangen door een Standaard 6000, moet je de kabels aanpassen, want de Blaupunkt heeft niet de standaard Ford stekker aansluiting helaas! Is wel even wat werk, hoop dat je smalle vingers en handen heb anders is het krap in het vooronder van het dashboard, maar ik zou het zeker doen, want die DX zijn niet best, heb er zelf nog 4 nim of meer defecte hier liggen en al diverse omgebouwd naar standaard stekkers en radio! Ben benieuwd wat het gaat worden! Wel heeft naar mijn mening de Blaupunkt een wat beter geluid, maar dat is mijn persoonlijke mening natuurlijk!
   
 6. Lag er niet gewoon een verloopstekker helemaal achterin? Ik meen mij te herinneren dat het zoiets was. Of zou dat in de Focus 2 zijn geweest?
   
 7. Meen mij ook iet te heuge dat de orginele stekkers dieper op het dash frame zaten en dat hier de verloop in zat naar de orginele plek.
   
 8. Klopt helemaal de originele Ford radio stekkers liggen er al onder in, zitten in een soort vast verloop stuk aan het frame naar de Blaupunkt DX die boven zit onderin het midden gedeelte van het dashboard, daar moet je ze los maken en naar boven leiden en de Blaupunkt stekker weer opzij wegwerken, want zijn veel extra kabels en stekkers, is een heel gepiel (sorry van het woord), maar met niet te dikke vingers en wat geduld lukt het wel! Wel voorzichtig te werk gaan, want vooral het demonteren en het zilveren dashboard deel (driehoek) en alle stekkers van de bedieningsorganen is niet zonder risico, meestal breekt er niets af, maar soms moet je helaas wat vervangen! Twee maal de aansluiting van de sigaren/sigaretten aanstekers afgebroken helaas en een keer een kunststof blokkerinkje gebroken en een eentje kwijt, nooit meer gevonden!
   
 9. Bij deze beaam ik dit bericht hierboven. Achter het verwarmingspaneel zitten de originele ford stekkers.
   
 10. Via Mike ben ik aan een vervangende radio gekomen, dus deze mag op slot
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina