Focusclub.nl Kartmeeting

De kartmeeting komt er weer aan. Geef aan welke datum je kan.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Overname Auto van der Burgh door Amega Groep

Discussie in 'Ford & Focus nieuws' gestart door BasSport, 17 jun 2022.

 1. Mijn vader vertelde mij het van de week al, maar nu zelf ook mail hierover gekregen.

  eachte heer,

  Met veel genoegen willen wij u als gewaardeerde klant van Auto van der Burgh informeren dat wij als Amega Groep de Ford vestigingen in Maasdam en Brielle hebben overgenomen, evenals het tank- en wasstation in Maasdam en Mango Mobility in Brielle.
  Hierdoor zullen deze bedrijven voortaan onderdeel uitmaken van Amega.

  Voor Amega betekent de overname een versterking van onze positie als dealerbedrijf aangezien we het mooie merk Ford aan ons merkenpalet kunnen toevoegen. Voor u als gewaardeerde relatie zal er echter nauwelijks iets veranderen. Omdat wij alle medewerkers overnemen en Dirk-Jan van der Burgh het bedrijf blijft aansturen, zullen de voor u vertrouwde gezichten en daardoor uw aanspreekpunt ongewijzigd blijven.

  Daarnaast houden we de naam Van der Burgh aan en kunt u erop vertrouwen dat de identiteit van het bedrijf behouden zal blijven, alsmede het hoge serviceniveau zoals u dat gewend bent. Bij Van der Burgh gaat het net als bij Amega om meer dan alleen de verkoop en onderhoud van auto’s, het gaat om een totaalconcept waarbij de mensen centraal staan. Met een hoge klanttevredenheid en een groot klantenbestand als resultaat. We zien dan ook veel overeenkomsten tussen onze bedrijven en zijn zeer verheugd met de overname.

  Dankzij de bundeling van onze krachten is het mogelijk om u nog beter te bedienen en geniet u als klant van verschillende synergievoordelen. U profiteert direct van de aanvullende diensten die wij u als onderdeel van Amega kunnen bieden. Naast de diverse dealerbedrijven van verschillende merken opereren er bijvoorbeeld ook schadeherstelbedrijven en een bedrijfswageninrichter onder één vlag. Het schaalvoordeel in combinatie met de kracht van een grote organisatie levert bovendien een concurrerende prijsstelling en continuïteit op.

  Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@burgh.nl. Ook namens Amega heten wij u van harte welkom en zien er naar uit om u binnenkort weer te mogen begroeten!

  Met vriendelijke groet,

  Directie Amega Groep en Auto van der Burgh
   
 2. Jammer, weer een kleine dealer opgeslokt. Wordt steeds minder persoonlijk en de service wordt er meestal ook niet beter van.
   
  meeder vindt dit leuk.
 3. Ik kreeg em vandaag ook. Ben benieuwd hoe alles gaat verlopen, ben super tevreden over de service bij ze!
   

Deel Deze Pagina