1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mk3.5 Stealth Grey ST stage 2

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Frank Focus, 17 feb 2022.

 1. #41 Frank Focus, 1 okt 2022
  Laatst bewerkt: 1 okt 2022
  Gisteren de Airtec intercooler gemonteerd!
  upload_2022-10-1_11-42-51.png
  Ding past best oké, alleen de beugel bovenin heb ik een stuk ingekort omdat ik anders de radiatorsteun voor mijn gevoel onder teveel spanning had staan.
  upload_2022-10-1_11-49-4.png
  Alleen zit er nu aan de bestuurderskant onder de koplamp een beetje een opening, maar zou niet weten hoe ik die weg moet krijgen, bumper lijkt overal goed vast te zitten. Het is ook wel een beetje mierenneuken :-)

  Oh, en nieuwe voorbandjes eronder!
   
  René., hoomer, Edgar Focus en 3 anderen vinden dit leuk.
 2. Netjes, had met mijn airtec precies hetzelfde. Verder is het net of de koplamp niet helemaal lekker zit, die heeft flinke marge in de schroefgaten. Helpt dat niet zo hem weer netjes te krijgen?
   
  Wilko en Frank Focus vinden dit leuk.
 3. Ziet er heel netjes uit :thumbup:
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 4. Vandaag de olie ververst met Castrol Magnatec 5W30 en het interieurfilter vervangen. Procedure om de 'Motorolie verversen' melding uit te schakelen is makkelijk zeg :)

  Heb ook de Zunsport lower grille gemonteerd maar daar ben ik eigenlijk niet zo over te spreken, als je kijkt wat je er voor moet neerleggen had het wat mij betreft wel wat beter mogen passen allemaal :( Maar de intercooler is weer beter beschermd en daar ging het me om. Hoef ik er hopelijk ook geen bladeren meer uit te vissen
  upload_2022-10-22_19-57-50.png

  Door naar de volgende mods, al weet ik nog niet wanneer die gaan komen :P
   
  René., gerardTDCI, Edgar Focus en 3 anderen vinden dit leuk.
 5. Haha ik had precies hetzelfde met die zunsport grille, paar dagen gehad en weer vanaf gehaald. Verder lekker bezig! Overigens zie je de Airtec nog iets beter als je de standaard grille verwijderd, de zunsport zit dan nog steeds prima vast
   
 6. Goed om te weten dat het dan in ieder geval niet aan mijn bumper ligt, maar wel slecht van Zunsport dan! Denk dat ik het voorlopig zo laat :) Had je dan niet ontzettend last van dat er allemaal bladeren e.d. bij de intercooler bleven zitten?
   
  VinRS vindt dit leuk.
 7. Hij smoelt mooi zo! Ziet er echt dik uit :thumbup:
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 8. Alleen in de herfst maar makkelijk weg te spuiten (of met de hand) tijdens het wassen.
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 9. upload_2022-11-7_19-16-27.png
  Vandaag Scorpion downpipe met sport katalysator binnen gekregen. Ga ik nodig hebben voor als ik naar BR Performance ga voor Stage 2 :)
   
  gerardTDCI, SjeeleBrik, hoomer en 5 anderen vinden dit leuk.
 10. Mooi spul! Veel plezier
   
  Frank Focus vindt dit leuk.

 11. Bekend pijpje :)
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 12. :party::clap2:
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 13. upload_2022-11-25_17-16-40.png
  Vandaag de crossover luchtinlaatbuis die ik van @VinST heb overgenomen gemonteerd. Binnenkort de downpipe vervangen en dan een afspraak maken bij BR Performance! :super:
   
  SjeeleBrik, gerardTDCI, M.Blaak en 7 anderen vinden dit leuk.
 14. Mooi spul weer :)
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 15. Lekker bezig weer
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 16. Aanstaande vrijdag ga ik naar BR-performance voor de stage 2 tuning, en donderdag ga ik daarvoor de benodigde hardware monteren. Eindelijk de Scorpion downpipe eronder, en Denso ITV22 bougies installeren.

  Ik heb ook nog een RVS buis als vervanger voor de middendemper in de uitlaatlijn, maar ik zit nog een beetje in dubio of ik die wil monteren. Voor mijn gevoel klinkt mijn auto al anders dan andere ST's omdat ik de aangepast einddemper heb om bij de RS achterbumper te kunnen passen. Wil niet dat hij té luid wordt (om de naam van de kleur stealth grey eer aan te doen :ninja:)
   
  Henry-ST en Tom91 vinden dit leuk.
 17. Wat zit er nu voor uitlaat onder? Ik zie standaard RS uitlaatstukken? De RS klinkt heerlijk met andere downpipe en heeft standaard ook geen middendemper.
   
 18. Volgens mij heeft de vorige eigenaar de standaard ST demper opengemaakt, en daarin het binnenwerk van een RS demper geplaatst.
   
 19. Dat lijkt me heel ingewikkeld. De RS demper is klepgestuurd en redelijk complex. Is er niet gewoon een hele RS einddemper gemonteerd? Deel eens een foto :)
   
 20. Toch lijkt me dat hier het geval gezien de twee dichtgelaste gaten waar normaal de eindstukken van de ST zouden zitten :P
  IMG_20230125_080753.jpg IMG_20230125_080825.jpg
   

Deel Deze Pagina