1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Kop staart schade.

Discussie in 'Exterieur' gestart door DK1985, 24 dec 2018.

 1. #%€7&4# aanrijding gehad doordat verkeer voor mij en tegenpartij remproeven op elkaar aan het uitvoeren waren... Resultaat voorbumper mag vernieuwd worden en m'n motorkap gedeukt. Nu weet ik het antwoord denk ik al maar deze lijnen zitten volgens mij niet van oorsprong in de kap? Vreemd dat ze. Wel aan beide kanten zitten maar het lijkt op resultaat van de schade.

  Bumper is gebarsten op een verticaal deel. Ik let er nu extra op maar 't lijkt of de motor ook wat meer zoemt dan anders. Dwarsbalk is recht, niets heeft de radiateur geraakt op het eerste gezicht. Kan pas 23 Jan terecht bij de reparateur. Balen dit.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 2. Is inderdaad heel lullig dat je op zo manier schade rijd. Kan je dit verhalen op de verzekering?
   
 3. Sorry te horen van je schade. Die lijnen in de motorkap zijn mij nog nooit opgevallen, denk dat deze inderdaad van de aanrijding komen
   
 4. Balen dat jij door dat soort eikels schade oploopt. Succes met de afhandeling.
   
 5. Dat is balen zeg! Hopen dat alles netjes opgelost wordt.

  En die lijnen in je motorkap horen er volgens mij niet..
   
 6. Ja ik ben gelukkig goed verzekerd. Normaal rijdt vrouw plus kids erin dus moet wel goed zijn. Alles wordt gedekt en ik had no claim bescherming.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  [​IMG]
   
 7. Toch een aardige tik geweest, zou me niet verbazen als de slotbalk enigzins ontzet is gezien de vervorming van de motorkap
   
 8. Schadebedrijf heeft uit voorzorg wel een onderdeel besteld wat mogelijk ook beschadigd was, wat nu niet zichtbaar is.

  Ja ik ging ongeveer met 40 a 50 bij een swift van 2000 aan de achterkant erin. Daarvan vond ik delen van de achterlichten nog onder de motorkap bij mijn voorruit. Achterbumper lag er ook af en de klep kon niet meer open. Die is total Los ga ik vanuit. Was gloednieuw asfalt, en regenachtig. Spekglad. Ondanks nieuwe Michelin Alpins eronder, waren wij passagier van ons eigen voertuig. We gleden ondanks abs gewoon door..
   
 9. [​IMG]  [​IMG]


  Is alweer even geleden maar uiteraard is de auto weer netjes hersteld. Bumper is niet vervangen, ze konden het originele exemplaar nog herstellen. Motorkap is uitgedeukt, gespoten en gericht. Gelukkig geen gekke vervolg schade.
   
  nl_scorpion, tigereye, focuskelp en 2 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina