1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

interieur isoleren tegen afrol geluid

Discussie in 'Interieur' gestart door namaak-focus, 10 sep 2018.

 1. hey!

  zijn er mensen die succesvol met wat goedkope geluid isolatie materiaal het interieur stiller hebben weten te krijgen? Ik merk dat het afrol geluid behoorlijk fors is vergeleken met wat modernere auto's. Ik heb op youtube wat filmpjes gezien waar ze met succes dit hebben weten te verminderen door het plakken van geluid isolatie materiaal op de wielkast.

  heeft iemand hier ervaring mee en is het de moeite waard?
   
 2. Er is hier iemand geweest die jaren geleden dat eens heeft gedaan. Ik heb het niet live gehoord, maar hij had het erover dat het inderdaad hielp.
   
 3. ik ben wel benieuwd waar hij deze heeft aangebracht. Interieur uitbouwen en dan aan de binnenkant aanbrengen of dat het verwijderen van de afdekplaten bij de wiel kast en daar aan de binnenkant aanbrengen voldoende is.

  dat laatste zag ik namelijk op youtube. Maar dit lijkt me minder effectief dan in de carrosserie. Wel veel meer arbeid uiteraard... ik zou graag een klein beetje verbetering willen, hoeft niet super veel.
   
 4. check @jjonkie zijn topic even, hij heeft geluids isolatie aangebracht om beter audio kwaliteit te krijgen, maar je dempt ook beter geluiden van buiten af. Heb dit bij mijn eigen auto ook gedaan en voor relatief weinig geld heb je een hele verbetering.
   
 5. ik heb gezocht bij @jjonkie maar ik kan niet een topic vinden over isolatie, of kijk ik verkeerd?
   
 6. Afrol geluid?
  Niet dempen met isolatie,
  Maar mischien andere banden zonder herrie.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 7. Deze heb ik alleen nog maar gemonteerd voor Tesla


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 8. Klopt vandaar dat ik het ook weet. Staat bij dat audi ook zulke banden hebben. Maar geen idee of dit ook voor alle autos komt.
  De vraag is of de topic starter bedoelt bandengeluid, of buiten geluid.
  Want je hoort er nauwlijks de banden als je muziek uit hebt staan. Althans bij mij
   

Deel Deze Pagina