Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 september.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hulp bij polijsten

Discussie in 'Wassen & Poetsen' gestart door Anithing, 25 aug 2019.

 1. Beste forummers,

  Sinds kort ben ik me ook steeds meer aan het verdiepen in detailing. Tot en met het kleien heb ik tot nu toe gedaan, waarbij ik denk dat me dit ook wel goed is afgegaan.
  Echter zou ik de auto ook graag eens polishen, om zo de swirls weg te poetsen en de glans terug te brengen.

  Is er iemand in (de buurt van) Limburg, bij voorkeur in de buurt van Roermond, die mij zou kunnen helpen met het polishen? Het liefst iemand die in het bezit is van een DAP.
   
 2. Waarschijnlijk houden we in maart of april een how to polish meeting, hier kun je dan zelf je auto doen onder begeleiding van ervaren detailers.
  De meeting zal na verwachting in de buurt van Arnhem gehouden worden.

  Is er geen voldoende animo voor bovenstaande meeting, dan is er sowieso op de focusclubdag ook gelegenheid om te detailen en zijn er ook ervaren detailers aanwezig,
  tevens is er ook een poets wedstrijd, dan kun je zien hoever je bent, deze word rond mei/juni gehouden en vind plaats in Alblasserdam afsluiting met gratis BBQ deze meeting is voor focusclubleden

  Groeten Eric
   
  Anithing vindt dit leuk.
 3. Je kun bij mij oefenen.buurt net onder roermond.
  Wel op een rode @Anithing.
  Heb laatst bij hornbach een machine gekocht, was het zelfde als bij heuts alleen goedkoper en in een andere kleur, rest gelijk
   
 4. Bedankt voor je aanbod Piet. Momenteel zit ik met motorische problemen, dus ik wacht eerst even de diagnose af of ik besluit de auto te houden of niet. Als dat wel het geval is kom ik er zeker op terug!
   

Deel Deze Pagina