1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

How to's / interessante topics vergemakkelijken.

Discussie in 'Tips & Suggesties' gestart door Magure, 25 nov 2018.

 1. Mensen,

  Het valt me regelmatig op dat er best interessante topics zijn omtrent het aanpassen van je auto, bijvoorbeeld DAB+ upgrade in de MK3 / MK3.5 series. Echter gebeurt het vaak dat er iemand dit topic opent met een vraag hoe hij in dit geval zijn gewoon radio kan upgraden naar DAB+ , maar nu komen hier meestal zoveel reacties op dat je eerst uren aan het zoeken bent van wat je precies nodig bent om iets voor elkaar te krijgen. Dit moet toch makkelijker kunnen...!!?? Kan niet iemand een start topic maken van zoiets waarin alles keurig beschreven staat en deze in de How To's / Manual sectie kan zetten en eventueel in een apart topic waarin eventuele vragen gesteld kunnen worden of part nummers opgevraagd kunnen worden. Zie nu dat er wel meer mensen (soms wat gefrustreerd) een vraag stellen die eigenlijk al 10x beantwoord is en dat is zonde van het forum, die goeie dingen sneeuwen onder...

  Amen.. :D
   
  Berrychello vindt dit leuk.
 2. goed idee Jeroen :thumbup:
  echter moet er wel iemand beginnen met de how-to en de betreffende onderdelen en nummers vermelden.
   
 3. Er is een how to afdeling, maar die wordt niet altijd even goed gebruikt. Het mooiste zou zijn dat er in het topic met de vraag een link komt te staan naar de how to.
   
 4. Hoi,

  Daar dacht ik net aan. Kan er onder het kopje ```garage`` niet een map met: How To geplaatst worden? Of zeg ik iets raars?
   
 5. we hebben onder "handleidingen" diverse how-to's staan.
  die zijn nog uitgesplitst in Focus 1, 2 en 3
  men moet alleen wel weten dat ze daar horen te staan.
   
 6. Heb inmiddels al een topic aangemaakt om hoe je voor de Sync2 F7 navigatie kaarten kan aanmaken, zal binnenkort ook wel voor DAB+ voor de MK3.1 en MK3.2 een how to gaan maken, aangezien dit ook erg populair is maar de oplossing over tig plekken verstopt staat :)
   
  kevinnns en Thieske vinden dit leuk.
 7. goed plan Jeroen :thumbup:
  maken wij er een 'sticky' van.
   

Deel Deze Pagina