1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus MK4 Bang & Olufsen

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Mikyvangils, 6 nov 2018.

 1. heeft er iemand anders ook last met de nieuwe focus icm het bang en Olufsen systeem dat er van alles in de deuren trilt bij een beetje bas?

  Iniedergeval bij mij is dit wel een probleem en vooral als het koud is. Bij een bepaalde toon overheersen de trillingen gewoon het geluid van de muziek. Aangegeven bij de ford dealer en vrijdag gaat de Focus terug voor garantie. Ben benieuwd of ze dit gelijk opgelost krijgen. Bij de Peugeot 108 die ik ook nog heb hebben we een soortgelijk probleem gehad dit lag aan een kabeltje wat uit een clipje lag binnen in de deur.
   
 2. Of de deuren zijn niet goed genoeg geisoleerd voor zoveel bass.
   
 3. #3 PhoenixNLx, 7 nov 2018
  Laatst bewerkt: 7 nov 2018
  Bekend 'probleem'. Maar mijn weten al vanaf ford focus 3 fase 1. demping materiaal rondom de speaker lost dit op. Ik denk niet dat Ford er wat aan gaat doen. Weer zoiets waar ze op bespaard hebben..
   
 4. Maar juist bij de B&O zou je inderdaad geen rammels moeten hebben. Heb het in een Fiesta gehoord en dat klinkt echt top. Lijkt me inderdaad dat er iets los ligt in de deur.
   
 5. Jaa klinkt voorderest ook wel echt goed, alleen die trilling Is zwaar irritant. Daar was de dealer het ook mee eens. We hebben het bij het maken van de afspraak even getest in een showroom focus met bang en Olufsen en in die auto geen probleem heel raar
   
 6. Denk dat de speakers os meer laag in zich hebben dan andere radio daardoor komt de lage tonen meer tot leven. Dus ook als er iets loszit in de deur.
  Het moet net de juiste resonatie hebben om juist extra mee te resoneren, gevolg onaangenaam geluid.

  Deurbekleding eraf en met je hand diverse delen vasthouden zou ervoor moeten zorgen dat het op een bepaalde moment stil is. Dan weet je wat er resoneert
   
 7. Ford is geen audio centre natuurlijk.
  ze leveren deze upgrade om een groter publiek aan te trekken.
  ga je naar een (car) audio centre zullen ze er alles aan doen om het geluid op alle instellingen en met alle soorten muziek optimaal te laten klinken.
  ik zou iig mijn portieren met dempingsmateriaal beplakken om een beter geluid te krijgen, zeker als ik een B&O systeem zou hebben.
   
  PhoenixNLx vindt dit leuk.
 8. Ik wacht even af wat het resultaat is na vrijdag. Als het resultaat goed is kan beplakken met dempingsmateriaal altijd nog
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 9. Dempen is een aanrader. 5 tientjes materiaal en paar uurtjes werk

  Knapt het altijd erg van op.
   
  PhoenixNLx vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina