1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Ervaringen android 10.4 navi

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door 19remco91, 25 aug 2018.

 1. Beste luitjes:rock:

  Ik was aan het denken om mijn navigatie om te bouwen naar een 10 4 inch scherm of een 7 inch ?? Android navi module.

  Zijn er mensen die ervaring hebben met deze systemen kwa inbouwen en gebruik gemak ?

  Remco
   
 2. als ik android lees dan vraag ik me af wat de opstart tijd is. dat is altijd langer dan welk ander radio dan ook.
  dan vraag ik me af welke radio het precies is die je hebt bekeken. vaak is het bij de Chinese radio dat het lang duurt voor het opstart en gebruiksgemak tegen valt.
  als je het althans vergelijkt met een pioneer radio met dezelfde functies. je betaalt 2x zoveel maar qua gemak is het velen malen makkelijker
   
 3. Ik denk zoiets: klik Ziet er heel gaaf uit, maar ik weet niet hoe het werkt. Hier op het forum heeft iemand een Android systeem in de auto en dat bevalt wel aardig dacht ik. Ik weet niet wie, maar ik heb het ergens gelezen. Zelf heb ik ooit een dubbeldin Chinees systeem gehad en dat vond ik niks. Slecht geluid, instellingen werden steeds gereset, dat soort irritaties. Maar ik ben benieuwd of iemand ervaring heeft met deze.
   
 4. Ik heb onlangs mijn radio in mijn Focus 2 vervangen door een android radio (deze). Had ik veel eerder moeten doen! opstarttijd is echt verwaarloosbaar en functionaliteit is veel groter. Ik heb alleen de volumebediening op het stuur nog niet voor elkaar maar ik heb er ook maar een half uurtje aan besteed. Prijzen, ik heb hem van aliexpress, zijn ook echt niet hoog.
   
 5. Vorige week deze aangeschaft. Werkt naar behoren. 20180912_084134.jpg
   
  NoueN en BugsBunny vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina