1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

dubbele vergrendeling

Discussie in 'Electronica' gestart door rowicom, 9 jun 2018.

 1. Het viel mij vanmiddag ineens op, dat als ik mijn auto afsluit, dat ik dan de portieren 2x kort achter elkaar hoor vergrendelen en dat de buitenspiegels in 2 korte stapjes inklappen.
  Ik maak mij toch sterk dat ik dat niet eerder gehoord of gezien heb bij mijn auto. Bij het afsluiten van de portieren hoorde ik altijd maar 1x vergrendelen en de spiegels gingen in 1 vloeiende beweging naar binnen.
  Wat is er veranderd? Hoe gaat dat bij jullie?

  En vraag 2: in het instructieboekje wordt gesproken over dubbele vergrendeling en dat je daar mee opmoet passen omdat de portieren dan van binnenuit niet meer te openen zijn. Als ik 2x op de sluitknop van de afstandsbediening druk, dan gebeurt er volgens mij niet meer dan dat ik 1x druk. Bovendien kunnen na 2x drukken de passagiers nog gewoon uitstappen. Is dit weer zo'n extra feature van de Focus/C-max die je extra moet bijbestellen?
   
 2. Bij mijn auto vergrendeld de auto in 1 keer en klappen de spiegels vloeiend in 1 beweging in.

  Double Locking is een optie die niet standaard aanwezig is. Double Locking is onder andere onderdeel van het originele alarmsysteem. Wanneer de auto dus af fabriek is voorzien van het originele alarmsysteem heb je automatisch ook Double locking.
   
 3. Voor dubble lock moet ik wel altijd 2x drukken of 2x langs de sensor maar dan doet ie ook 2 keer sluiten achter elkaar.
   
 4. ik dacht dat dubbel locken in nederland niet mocht/aanwezig was
   
 5. Wat zou het dan kunnen zijn, JW, dat (volgens mij sinds gisteren maar weet dat niet zeker) de auto bij 1x op de afstandsbediening drukken of 1x het kuiltje in de portiergreep aanraken, de auto 2x gaat vergrendelen en dat (dientengevolge?) de buitenspiegel een fractie van een seconde pauzeert bij het inklappen?
   
 6. Denk dat U verward bent met het automatisch vergrendelen tijdens het rijden, wat niet meer af fabriek aanwezig is
   
 7. Als ik een 2e keer afsluit stoppen de spiegels ook even een fractie. Denk dat dat veroorzaakt wordt door de nieuwe opdracht die de module krijgt via de canbus maar helemaal zeker ben ik daar niet van. Heb zelf niet echt kennis van canbus systemen

  Tijdens mijn opleiding moesten we nog contactpunten kunnen beoordelen en afstellen en kwamen net de eerste elektronische ontstekingen op de markt.
   
 8. Controleer eens of je deuren wel echt op slot zitten. Mijn Focus klikt ook 2 achter elkaar als 1 van de deuren niet dicht zit. Deed de Focus 2 ook al.
   
 9. Bij mij werkt de AB niet als ik de deur met beleid dicht gooi. Als ik dan vervolgens de deur wat harder dicht gooi werkt de AB wel. Aan de batterij ligt het niet want deze is inmiddels 2 maal vervangen.
   
 10. Hoi allemaal
  Ik heb ook dubbel lock op m'n grand c max, als ik 1 keer druk gaat alles gewoon dicht en als ik dubbel druk zit er inderdaad een lichte hapering in de spiegel.
  Met dubbel drukken gaan m'n richtingaanwijzers ook knipperen, als ik enkel druk knipperen de richtingaanwijzers niet.
  Heb inderdaad ook standaard alarm.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina