1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 fase 1 Bluetooth

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Basscania, 26 mei 2018.

  1. Zijn er meer mensen die na de laatste Android update ook geen batterij en bereik informatie meer op hun scherm krijgen bij de mfd radio in de Focus 3.1?
    Daar waar nu het bt teken staat, stond eerst altijd info over de batterij en het bereik.
    Nu is dat opeens verdwenen.[​IMG]

    Verstuurd vanaf mijn SM-A520F met Tapatalk
     
  2. Welke sync heb je? 1.0 of 1.1 en welke update bedoel je precies want dat is bij elke telefoon anders
     
  3. Ik zie nog altijd mijn bereik en accu lading staan.
    Heb een Samsung S8 met de laatste software en Android.
    En ook een 3.1 wagon uit 2014.
     
  4. De informatie over ontvangststerkte en batterijstatus van de telefoon wordt door de telefoon via Bluetooth gecommuniceerd.

    Wanneer deze gegevens na een software update van de telefoon niet meer worden weergegeven kan dit 2 oorzaken hebben:

    1. Deze gegevens worden niet meer gecommuniceerd via Bluetooth.
    2. De telefoon fabrikant heeft wijzigingen aangebracht in het gebruikte Bluetooth protocol of de manier waarop de gegevens via Bluetooth worden gecommuniceerd waardoor het Ford audiosysteem niet meer overweg kan met de gegevens.

    In ieder geval wordt het probleem veroorzaakt door de telefoon (software) en niet door het Ford audiosysteem. Voorheen werkte het immers wel.


    Om hier verder nog iets zinnigs over te kunnen zeggen is het van belang om te weten welk systeem er in je auto zit (Bluetooth/Voicecontrol of SYNC 1.0/1.1) en welke merk/type telefoon het betreft.
     
  5. Is je telefoon nog wel gekoppeld? Ik heb bij eerdere updates van android al eens gemerkt dat de naam van de telefoon weer op de fabrieksinstelling staat waardoor hij niet meer koppelt.
     
  6. Het is opgelost.
    De ene keer verbond hij wel met de radio de andere keer niet.
    Als hij dan gekoppeld was gaf hij nog niks aan.
    Na 2x opnieuw alles gereset en gekoppeld te hebben, werkt het weer gewoon.

    Verstuurd vanaf mijn SM-A520F met Tapatalk
     
  7. Wat ik heb is het volgende:

    Ik heb een dual sim telefoon. De 2de sim heb ik uitstaan. Als ik verbinding maak zie ik gewoon de batterij en ook heel even het bereik. Maar als ik dan 10 seconde later kijk dan is mijn bereik 0. Als ik probeer te bellen, dan gaat dat ook niet, tenzij ik het uitvoer via mijn telefoon. Oftewel hij is wel goed verbonden, maar hij kijkt naar de verkeerde Sim. Heeft Ford hier nou helemaal niet aan gedacht dat er telefoons met 2 simkaarten bestaan. Zo raar is dat nou ook weer niet (all over the world...).

    Je kan het naar mijn idee ook nergens instellen...
     

Deel Deze Pagina