1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Bluetooth audio fout

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Eddy, 25 jan 2018.

 1. Sinds ik mijn telefoon heb gekoppeld met de radio staat er regelmatig hetvolgende in mijn radioscherm: Bluetooth audio communicatiefout .
  Gister en vandaag maar eens spotify laten streamen en het lijkt met vlagen nergens op :nocheer: kraakt vallen stukjes weg maar ook periodes prima... ik weet ff niet hoe of wat hiermee ligt dit aan de telefoon (iphone) of moet ik het probleem in de auto zoeken?
   
 2. Zou een ander bluetooth apparaat proberen. Eventueel een ander gsm of een andere radio.
  Daarna weet je meer.

  Zelf heb ik geen probleem mee. Maar gebruik bluetooth weinig. Voornamelijk hebruikt ik ipod/usb aansluiting
   
 3. Ik krijg die melding ook wel eens, maar de telefoon blijft gewoon verbonden. Ik stream weinig tot niet. Heeeeeel soms Spotify en dat werkt gewoon goed.

  Ben ook wel benieuwd wat hiervan de oorzaak is.
   
 4. Heb het gemeld bij de dealer, zit nog in de garantie. Als de auto voor de terugroepactie bij de dealer is(13-2) zullen ze hier ook naar kijken, hij hoort dit niet te doen in elk geval
   
 5. Ik krijg de melding ook af en toe, maar de telefoon blijft gewoon verbonden en streamen werkt ook gewoon, het gebeurt alleen bij het starten /opstarten.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
   
 6. Misschien is het connecten van de bluetooth niet perfect.

  Wat ik wel heb is dat na het starten me usb connectie terugspringt naar fm radio. Staat bluetooth uit. Heb ik geen probleem
   
 7. Vandaag gaan ze kijken of ze kunnen vinden wat het is, hoop dat ze het vinden streaming audio is zo echt k*t
   
 8. Ik gok dat het niet aan de auto ligt, maar aan de iPhone. Apple is regelmatig aan het kleauten met de bluetooth software waarbij de regelmatig het protocol niet strikt hanteren.
  Nu met 11.2.6 heb ik weer een redelijk stabiele bluetooth verbinding in de auto (al heeft ie sinds kort dat ie muziek blijft streamen als je wordt gebeld in de auto, dat zal wel een Spotify dingetje zijn). Met 11.2.5 was het compleet ruk. Ook ineens de verbinding kwijt zijn etc. Ik heb een iPhone 6s en een iPhone 7.
   
 9. Kan ook idd maar ze hebben de software veranderd en ik heb nog geen last meer gehad:chear: maar eens aankijken
   
 10. Mag ik vragen naar welk software versie je gegaan bent? Die van mij kraakt ook, best hinderlijk!
   
 11. Wil wel even kijken voor je maar die van mij kraakt nog steeds helaas
   
 12. Fofo weer bij de dealer voor de terugroep actie en ze kijken nog eens naar de radio, dus wordt vervolgd
   
 13. Ik heb dus ook de update uitgevoerd, maar geen verbetering..
   
 14. Net gebeld door de dealer de terugroep actie is keurig afgerond volgens hun maar de Bluetooth krijgen ze niet goed. Dus morgen komt er een nieuwe Bluetooth module in:cheer: weet niet wat het kost maar is garantie dus ik vind het prima
   
 15. Heb jij sync? Ik ben benieuwd of het probleem met andere module verholpen is. Dan ga ik ook maar kijken naar andere module.
   
 16. Ik heb geen sync maar ik laat wel even weten of een nieuwe module het probleem heeft opgelost
   
 17. Ik heb ook geen sync! Helaas is mijn auto uit 2011 dus geen garantie :nocheer:
   
 18. Hebben deze in september gekocht met garantie gelukkig. Deze storing loopt al ff daarom nog onder garantie anders ook niet hoor ;-)
   
 19. Nieuwe module zit er in en werkt als hij goed blijft gaan willen ze kijken of ze de Nederlandse taal er in kunnen stoppen :cheer:
   
  bws723 vindt dit leuk.
 20. Mooi om te horen dat er een oplossing voor is! Zo ver ik het weet kun je geen taal aanpassen op een bt/vc module. Voor NL taal heb je dus ook een Nederlandse bt/vc module nodig.
   

Deel Deze Pagina