1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Bestuurdersstoel Focus MKII? 2007

Discussie in 'Interieur' gestart door michel12343, 15 mei 2018.

 1. #1 michel12343, 15 mei 2018
  Laatst bewerkt: 15 mei 2018
  Goedemiddag,

  Ik ben nieuw hier op het forum en ben onlangs trotse eigenaar geworden van een Ford Focus Wagon 1.6 16V Ambiente uit 2007.

  Helaas heeft de vorige eigenaar op een of andere manier ervoor gekozen om de bestuurdersstoel te vervangen. Nu wil ik de auto graag weer in originele staat herstellen, door middel van het vervangen van deze stoel(met afwijkende bekleding) voor een stoel die er in hoort. Helaas kan ik er geen vinden. Heeft iemand van jullie een idee waar ik deze zou kunnen vinden, onderdelenlijn houd ik al in de gaten. Is het wellicht mogelijk om nieuwe bekleding te krijgen dat ik deze er op laat zetten comform de originele bekleding?

  De kleur van de bekleding is zwart/blauw. Zwarte zijkanten en een blauw middengedeelte. De stoel is in het bezit van stoelverwarming en airbags uiteraard.

  Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen. alvast dank.
   
 2. Volgens mij zijn dat de stoelen uit een Futura. De stoelverwarming is een matje en redelijk makkelijk zelf over te zetten.
   
 3. Die zitten idd in dee futura. Even een paar
  Slopen langs, dan vind je er vast wel 1.
   
 4. Nieuwe bekleding is gewoon te bestellen bij de Ford dealer. Dit is echter dermate duur dat dit totaal niet interessant is. Het is dan al snel goedkoper om een compleet gebruikt interieur aan te schaffen en te plaatsen.
   
 5. Goedemiddag,
  Dank voor jullie reacties. Hoe kan ik checken wel model ik precies heb. Op kenteken staat het niet toch?
   
 6. Als je een paar foto's van de binnenkant en de buitenkant hebt kunnen we het je hoogstwaarschijnlijk wel vertellen:)
   
 7. Goedemorgen, het is inderdaad een futura, excuus voor de onduidelijkheid. Jullie zeggen dus dat ik beter een aantal slopen af kan gaan. Op onderdelenlijn kan ik namelijk niets vinden.
   
 8. Waarschijnlijk moet je dan wel het hele interieur kopen maar voor max. 150 euro ben je dan wel klaar.
   
 9. #9 bws723, 16 mei 2018
  Laatst bewerkt: 16 mei 2018
 10. Ik heb eventueel nog wel een kompleet interieur staan. Zonder deurpanelen.
  Zijn sportstoelen voor, geen Recaro.
  Is in een goede staat.

  Ik hoor het wel.
   
 11. Is dat het spinnenweb met blauw eronder.
   
 12. In de Rally Edition is dit type interieur ook geleverd, ik heb het er namelijk in zitten en de auto in de link van bws723 is volgens mij ook een RE. Dat vergroot de potentiele resultaten in de zoektocht misschien weer. Overigens is dat zonder stoelverwarming maar zoals gemeld is dit redelijk eenvoudig over te zetten.
   

Deel Deze Pagina