1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

6000 cd

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door cheydon, 3 jun 2011.

  1. Weet iemand of er een verloopstekker is om op deze radio ook de stuurbediening aan te sluiten of eventueel een andere manier om dit aan te sluiten nu past namelijk de stekker niet :(

    [​IMG]
    [​IMG]

    alvast bedankt voor de reacties
     
  2. Dit is de 6000 cd met volume druktoetsen en die heeft geen ondersteuning voor stuurbediening. Dit model 6000cd is officieel nooit geleverd in de focus (wel in de escort en mondeo mk2). Ik heb zelf ook dit type radio gehad in mijn focus 1 fase 1. Bij min auto had de eerste eigenaar er een 6000cd bij besteld in plaats van de standaard 5000. De dealer heeft er toen zo'n radio in gezet om van de "oude" voorraad af te komen.

    Op zich is er niets mis met dit type radio maar zoals gezegd kan er geen stuurbediening op. Als je toch stuurbediening wil hebben zal je een andere 6000cd aan moeten schaffen (met ronde volume draaiknop) en de middelste stekker vervangen voor een groter model met stuurbediening. Ik heb dit toen zelf ook gedaan bij mijn focus 1.
     
  3. ok dat is eigenlijk niet wat ik wilde horen maar het is niet anders ga maar op zoek naar een andere radio dan.

    bedankt voor de info
     

Deel Deze Pagina