1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

2018 Ford Focus video

Discussie in 'Ford & Focus nieuws' gestart door Focusmania.com, 31 okt 2017.

  1. Dit keer geen foto’s maar bewegende beelden van de 2018 Ford Focus, die volgend jaar op zijn 20e verjaardag helemaal klaar moet zijn voor dit feestje.

    Bekijk de video hier:

    www.focusmania.com

    [​IMG]
     
  2. Misschien een tip, als je de URL in het bericht zet is het handig als er ook http:// voor staat. Tapatalk ziet het dan als link en dan kan je er direct op klikken.
     
  3. Mmmm, ligt het aan mij?

    Ik ben niet onder de indruk.
     
  4. Wat had je verwacht dan? Een Focus wordt geen BMW.
     
  5. Ik neem aan niet onder de indruk van het filmpje want van de auto kun je zo nog niet veel zeggen en van het rijden al helemaal niet.
     
  6. Ik ben niet onder de indruk van de getoonde lijnen, uiteraard snap ik dat het wellicht voorbarig klinkt maar ik krijg een KIA gevoel :mrgreen:
     
  7. Nou ik vind de Kia’s van tegenwoordig er goed uitzien
     
  8. Ja ik snap wat je bedoelt met die lijnen en ik hoop dan ook dat die camouflage ook de werkelijke lijnen verbergt. Zo niet dan moet ik je misschien achteraf gelijk geven zodra we het echte model te zien krijgen.
     
  9. Leuk hoor zo’n nieuwe jas, maar ik ben vooral benieuwd of er ook nieuwe techniek komt. Een hybride icm de 1.0 of een elektrische versie die ook echt bruikbaar is bijvoorbeeld.
     
  10. Qua model is die wel geslaagd vind ik. Ik ben vooral benieuwd naar welke veiligheidstechnieken die heeft. En ik ben benieuwd wanneer die in de showroom zal staan :) Qua motor zal die onder andere denk ik wel de 1.0 en de 1.5 ecoboost hebben.
     
  11. En dan waarschijnlijk de nieuwe 1.5 3-cylinder ipv de 4-cylinder?
     
  12. He, weer "gewoon" werkende ruitenwissers. Voorruit kleiner?
     
  13. Jammer, ik ben wel blij met de naar buiten wissende wissers.
     

Deel Deze Pagina