1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Sponsor] van Schoonhoven taxaties

Discussie in 'Sponsoring' gestart door petjekel, 16 mrt 2024.

 1. Nog een nieuwe sponsor erbij!

  Introductie:
  Mede auto & Focus liefhebbers,


  Tikkeltje trots wil ik mij presenteren als sponsor van dit fijne forum. Forum waar ik inmiddels meer dan 10 jaar geleden ook actief op ben geweest, ook als moderator.

  Vorig jaar ben ik gestart met mijn eigen bedrijf; van Schoonhoven Taxaties. Als erkend taxateur maak ik taxatierapporten voor motorvoertuigen zoals oldtimers, youngtimers, sportscars, WEV taxaties, campers en foodtrucks. Ook ben ik BPM taxateur voor importvoertuigen.

  Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de autobranche heb ik afgelopen 3 jaar het taxatie vak geleerd waardoor ik alle erkenningen heb behaald. Deze erkenningen zijn benodigd zodat mijn taxatierapporten worden geaccepteerd door de verzekeringen. De opgedane kennis in de autobranche, via autofora en ook het hobbymatig autodetailen hebben mij gebracht waar ik nu ben met mijn eigen bedrijf.

  Wat houdt het taxeren in van oldtimers/youngtimers?

  Met een door mij opgestelde taxatierapport, en daar aan gekoppelde waarde, kunnen voertuigen worden verzekerd. Zodat bij totaal verlies de waarde wordt uitgekeerd die de auto echt/reëel waard is, en niet de marktwaarde of de waarde uit een koerslijstboekje. Met een taxatierapport is het rationele gedeelte van jullie gekoesterde Focus in elk geval gedekt.

  Importeren?

  Ook adviseer ik in geval dat jullie zelf een jong gebruikte auto gaan importeren en daarbij verzorg ik de BPM-taxaties. Dus de BPM-aangifte op basis van de staat van de auto.

  Gezien mijn actieve verleden op dit forum en nu met mijn nieuwe koers vond ik reden om de Focusclub te ondersteunen. Daarmee hoop ik weer bekend met jullie te raken en mijn diensten aan te bieden voor jullie.


  Adres:
  Sterremos 3
  2811 GX Reeuwijk
  06-49398930

  www.vanschoonhoventaxaties.nl


  Groeten, Chris van Schoonhoven

  vanSchoonhoventaxaties.png
   
  Dircos1980, Patman, Steven en 16 anderen vinden dit leuk.
 2. Welkom terug Chris. Fijn je als sponsor te hebben.
   
  Chris van S. vindt dit leuk.
 3. Ah, dat is mooi, Chris. Gefeliciteerd met je bedrijf, ik wens je daar veel succes mee!
   
  Chris van S. vindt dit leuk.
 4. gefeliciteerd Chris en mooi dat je sponsor wilt zijn voor ons forum :thumbup:
   
  Chris van S. vindt dit leuk.
 5. AH leuk om te lezen Chris. Heb vanmiddag al op je website gekeken!
   
  Chris van S. vindt dit leuk.
 6. Welkom Chris
   
  Chris van S. vindt dit leuk.
 7. Welkom als sponsor en van je hobby je werk maken is mooi, hoef je nooit meer te werken.
   
  Chris van S. vindt dit leuk.
 8. Bedankt voor alle leuke reacties. Inderdaad wat je zegt @Edgar Focus, ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Alles is nog in opbouw en dat is ook erg leuk!

  Mocht er behoefte ontstaan voor een of meerdere taxaties ben ik uiteraard bereid om mee te denken, naast alleen een financiële bijdrage voor de club. Dus als er vragen zijn; neem contact met mij op. Ik kan taxaties verzorgen door heel het land.
   
  M.Blaak, gerardTDCI, bws723 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 9. Mooie business Chris, veel succes gewenst!
   
  Chris van S. vindt dit leuk.
 10. Welkom Chris!
   

Deel Deze Pagina