1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nu verder met mijn achterbumper.

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door List, 7 feb 2015.

  1. Dankje wel Jason101, ieder zijn mening hoe vreemd het ook is.
     
  2. De melding "zal wel een pool zijn geweest " is ook nergens op gebaseerd aangezien de dader "onbekend" is. Ik heb niets met polen maar om ze meteen maar overal de schuld van te geven gaat wel ver. Daarbij is het zelfs niet duidelijk of er iets van een vrachtwagen afgevallen is kan zomaar van een aanhangertje gevallen zijn, lag dus al op de weg en tja dan hoef je er niet altijd overheen te rijden
    Hoe erg een schade ook is het blijft vervelend en goed dat het niet erger afgelopen is dat zeker
     
  3. Ja had ook van een aanhangwagentje kunnen vallen ja. Misschien had iemand het daar neer gelegd wie zal het zeggen.
    Als ik het kunnen voorkomen had ik het gedaan.....maar ja het is ook een aanname van jou dat ik overal overheen zou rijden.....toch.
     
  4. #184 Davendre, 8 apr 2018
    Laatst bewerkt door een moderator: 21 okt 2018
    ...
     
    List vindt dit leuk.
  5. Ik begrijp jouw opmerking wel Paul. Jij bent chauffeur en voelt je hierdoor blijkbaar aangesproken. Het is al erg genoeg dat zoiets kan gebeuren ongeacht wie of wat het ook was. Het had net zo goed ook jouw kunnen overkomen. Uit jouw opmerking begrijp ik dat jij zelfs ogen in je achterhoofd hebt en dit jouw niet zou overkomen.

    Het zal zeker geen Pool geweest zijn omdat deze niet eens weten wat een wielkeg is. Hebben ze niet, net als vrachtstangen of spanbanden.
     
    List vindt dit leuk.
  6. Yeap we gaan voortaan slingerend de weg op om alles te ontwijken wat afvalt van aanhangwagentjes.
     
  7. En let dan ook vooral op de stenen die van een viaduct worden gegooid. :(

    "normale" modus weer aan!!
     
    List vindt dit leuk.
  8. Deze weet @paul vingerhoets zelfs nog te ontwijken.
     
    List vindt dit leuk.
  9. #189 Davendre, 8 apr 2018
    Laatst bewerkt door een moderator: 21 okt 2018
    ...
     
  10. Dit meen je toch niet?! Je denkt toch niet dat iemand dit expres doet? Sorry dat ik het zeg maar dit is gewoon echt een domme reactie!
     
    List en jason101 vinden dit leuk.
  11. In de vrachtwagen wil ik die gok nog wel nemen, in de auto nooit
     
  12. Als je met 120 komt aankaggelen en je ziet plotseling iets op de weg liggen en je kan niet uitwijken dan heb je weinig keus vrees ik.
     
    List vindt dit leuk.
  13. Ik heb zelf ooit ook eens zoiets meegemaakt, op de snelweg een vrachtwagen inhalen op het moment dat hij een stalen ketting(spanner) verliest. Er viel niks uit te wijken aangezien dit in een split second gebeurd. Hoe wil je daar uberhaupt om heen kunnen sturen?
     
  14. Heb het soms dicht bij mijn werk dat er plotseling een haas oversteekt. Okè, als je deze aanrijd zal je weinig schade aan de auto hebben en het is lullig voor de haas. Gelukkig heb ik er nog nooit een geraakt maar je schrikt wel weer even en tijd om uit te wijken is er niet meer.
     
  15. Er blijken toch mensen te zijn die een superreactie hebben die alles kunnen ontwijken en nergens overheen rijden.....zelf geen asfalt...haha
     
  16. Zulke mensen moet in hun waarde laten. Die komen zichzelf nog wel een keer tegen.
     
    List vindt dit leuk.
  17. Het ging over bewust ergens overheen rijden wat Paul zei ;)

    Even duidelijker gezegd: In de vrachtwagen wil ik nog best de gok nemen om over alles heen te rijden, in de personenauto probeer ik voor zover mogelijk zoveel mogelijk te vermijden
     
  18. Ik weet het jason101.
     
  19. Wat ik bedoelde is dat je bewust ben dat je er overheen rijd en kan voorbereiden op de "klap" die komen gaag. Als je echt ergens bewust overheen rijd dan spoor je niet.

    Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk
     
  20. Dat is natuurlijk ook een aanname Thieske die jij doet, want zo heeft hij het niet geschreven.....haha
     

Deel Deze Pagina