**** Lidmaatschap 2014 ****

Discussie in 'Nieuws' gestart door Remco, 20 dec 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. laten we dat artikel dan ook maar gelijk aanpassen :cheer:
     
  2. #182 Grey-ears, 30 dec 2013
    Laatst bewerkt door een moderator: 30 dec 2013
    Aaa daar istie als ik geen gelijk heb heb ik toch gelijk...niet constructief en niet bereid na te denken over de consequentie van het besluit.

    Ik heb geen conclusie getrokken maar vraag het bestuur het besluit te beargumenteren omdat er nu mensen worden weggejaagd, dat kan de bedoeling toch niet zijn, heroverweeg een alternatief, das alles wat ik vraag.

    Valt me tegen.

    Alweer jammer.

    John
    Grey-ears
     
  3. Wat voor alternatief had je zelf in gedachte John??
    Met in achtneming dat de jaarmeeting alleen bevoorrecht is voor de Focus rijders......

    Wat ik namelijk uit alle opmerkingen kan opmaken is, dat het bijna alle tegenstanders van deze regel (die eigenlijk vanaf het ontstaan van de club bestaan heeft maar verwaterd is) het alleen maar gaat om deze ene dag, nog niet eens om alle andere voordelen op het forum cq bij de sponsors.
     
  4. #184 jason101, 30 dec 2013
    Laatst bewerkt door een moderator: 30 dec 2013

    Heel begrijpelijk Dimitiri maar waterdicht is het zeker niet. Die veranderingen die het bestuur doorvoeren zijn heel lastig te controleren. Begrijp me niet verkeerd, ik vind ook dat exclusieviteit alleen voorbestemd moet zijn voor Focusrijders. Ik ben alleen van mening dat sommige er misbruik van gaan maken wat heel lullig is voor diegene die goudeerlijk zijn.
     
  5. Hoezo verwaterd? Dit begrijp ik niet, omdat tot voor kort nergens was vastgesteld dat het lidmaatschap voorbehouden was aan Focusrijders. De Focusclub dag was voor betalende leden die de club een warm hart toe droegen. Dus een Focusclub dag voor betalende leden. Dat is nu veranderd.
     
  6. #186 Dark Angel, 30 dec 2013
    Laatst bewerkt door een moderator: 30 dec 2013
    Ik heb maar 2 vragen dan, als je het tot zover een vragen kunt noemen.

    Waarom is de club opgericht als een Focusclub??? En niet als een Fordclub???

    Waarom heeft niemand, die nu ineens iedereen wel omder de loep neemt, vragen gesteld over de regelgeving als dit niet geheel duidelijk was voor iedereen maar nu ineens iedereen alle regeltjes doorspit om er mee "te slaan"????
     
  7. Adreswijziging doorgegeven en betaald!
     
  8. Van de Homepage:
    Info Focusclub
    Welkom op de Focusclub.nl, de club voor eigenaren en liefhebbers van de Ford Focus.

    De Focusclub.nl is op 23 december 2005 opgericht.
    Dit is begonnen met een forum en sinds 1 augustus 2007 zijn we een volwaardige autoclub. De Focusclub.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als vereniging met beperkte rechtsbevoegdheid onder KvK nummer 24416725

    Op deze website en op ons forum vindt u veel informatie over de Ford Focus en onze club activiteiten. Met name het forum is 'the place to be'. Je kunt je hier gratis registreren om mee te praten over de Ford Focus. Hier kun je terecht voor al je vragen en advies over je Ford Focus. Verder kun je hier je eigen Ford Focus showen en je ervaringen delen met andere leden van het forum. Als geregistreerd forumlid heb je ook toegang tot onze gezellige shoutbox waar je met andere forumleden kan chatten.

    Ook is het mogelijk om clublid te worden. Voor een bijdrage van € 12 per jaar ben je al clublid. In ruil hiervoor krijg je een clubpas van de Focusclub. Met deze clubpas kan korting worden verkregen bij onze sponsoren. Op het forum is er een gedeelte exclusief voor Focusclubleden. Ook op de Focusclub meetings worden regelmatig extra's voor de clubleden georganiseerd en één keer per jaar wordt een speciale clubdag georganiseerd speciaal voor de Focusclubleden. Meer informatie over het lidmaatschap staat hier.
    _______________________

    Forumlid:
    Toegang tot Forum met een schat aan informatie over allerhande onderwerpen en een fantastisch netwerk van ict'r tot automonteur en alles wat er tussen in en onder en boven zit.

    Tientallen keren per jaar fantastische auto meetings en andere, door de Focusclub en ook door Forumleden, georganiseerde uitjes.

    Focuslid:
    Alles hierboven plus:
    Je krijgt een apart rang op het forum
    Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van het forum
    Je krijgt korting op clubartikelen
    Je krijg korting bij aangesloten sponsoren
    Je kunt deelnemen aan de jaarlijkse clubdag.

    Mede forumleden, ik snap werkelijk niet waar jullie je zo druk over maken. Is het dan echt alleen maar die 5 punten die hierboven staan die jullie zo erg gaan missen, omdat jullie nu een andere auto rijden, dat jullie zoveel heisa maken? Er zijn volgens mij genoeg Focusclub leden die nog nooit op de clubdag zijn geweest. En ja, ik vindt het ook jammer dat er mensen afvallen voor de clubdag omdat ze nu een andere auto rijden dan een Focus, maar ik denk, en ik hoop, dat ik die mensen op andere club momenten wel tegen kom en dat het dan net zo gezellig is als op die ene clubdag. Denk maar aan de toerritten bijvoorbeeld. Dat zijn voor mij echt leuke dagen.

    En ja, het is al meerdere keren aangegeven; de communicatie had beter gekund, en ja het bestuur heeft zich verontschuldigd. Daarmee is voor mij de kous af.

    Er zijn ook auto clubs waar je echt niet terecht kan als je niet de auto rijdt. (o.a. CobraclubNL) Wees blij dat we met z'n allen een forum hebben waar niet alleen gesproken wordt over (specifieke) auto's maar waar bijv. ook gesproken wordt over geboorte, echtscheidingen, overlijden, werk, sport, hobbies, vrouwen, mannen en al het andere wat ons bezig houd. Want dat maakt dit forum juist zo uniek.

    (just my 2 cents)
     
  9. Jullie maken er een punt van en vervolgens mogen wij er geen punt van maken.
     
  10. Sorry, ik snap de discussie echt niet... Als ik toch lid word van een fietsclub mag ik toch ook niet meedoen met een brommer? Waarom moet dat bij een focusclub wel kunnen dan??
     
  11. Stel, we hadden van te voren wel een poll aangemaakt. De uitslag daarvan zal waarschijnlijk zijn geweest dat de meerderheid het met deze beslissing eens is (als ik zo de reacties in dit topic lees). Vervolgens zouden de regels dus aangepast worden.

    Zouden jullie het er dan wel mee eens zijn geweest zonder enige discussie?
     
  12. Ik heb betaald voor 2014 :rock:
     
  13. Wij Focusrijders zijn wel tolerant :jerry:
     
  14. Dat is lastig te voorspellen. Er zou wellicht meer begrip zijn.

    Maar dit besluit is nou eenmaal genomen. Gedane zaken nemen geen keer.
     
  15. Dan kan je in ieder geval niet verweten worden buiten de leden om te werken met zo'n belangrijke wijziging.

    Dat een eventuele uitslag welke kant die ook op valt (en dat hangt heel erg van de opties en de vraagstelling af) mag aan de procedure niets afdoen.

    Overigens ben ik ook in dat geval van mening dat een volledig donateurschap inclusief gelijke rechten en plichten de club alleen maar sterker maakt. Wie wordt er nu lid van een auto-club van een bepaald type zonder dat ie dat model rijdt...precies alleen de echte liefhebber, die willen we toch allemaal in de club echte liefhebbers.

    John
    Grey-ears
     
  16. Ook net overgemaakt. Beetje laat maar bijna vergeten.
     
  17. Als jullie nou met zijn allen 1 focus kopen ;-)
     
  18. Nu is mijn vraag hoe weten jullie van een aankomend lid dat die in een focus rijd!? Niemand hier hoeft iets van registratie van zijn auto op te geven!? Zolang je maar betaald!;)
     
  19. Kopie kentekenbewijs
     
  20. Als er een kopie van een kentekenbewijs moet gegeven worden gaat de animo denk ik naar beneden.
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina