1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Zwarte dashboard panelen

Discussie in 'Interieur' gestart door Berrychello, 27 feb 2018.

 1. Ik wil de zilverkleurige details vervangen door normale matzwarte panelen. Ik dacht aan folie, maar zie dat de ST precies zulke zwarte panelen heeft. Bijvoorbeeld rond de middelste ventilatieroosters en de rand onder de pook langs. Zijn die gewoon uit te wisselen met een Titanium?
  [​IMG]
   
 2. yep, die kun je gewoon uitwisselen. Zijn geen goedkope onderdeeltjes kan ik je melden....
   
 3. Ah, dat is wel jammer. Dan zal ik bij een schade-ST ook vast niet de enige zijn die er in geïnteresseerd is (en vind maar eens een demontagebedrijf die die spulletjes los willen halen).
   
 4. En vaak komt het voor dat een demontagebedrijf het radiopaneel compleet wil verkopen.
   
 5. Ik zit nog steeds te kijken wat ik wil met het dash. Sony paneel voor de radio zou kunnen, ST ventilatierooster omlijstingen, maar zojuist had ik een ander idee: het radiopaneel inclusief de ventilatierooster-omlijstingen in carrosseriekleur spuiten. Eventueel dan ook het climate-control paneeltje en het stukje rondom de pook.
  Iemand die zoiets gedaan heeft en/of er foto's van heeft?
  Ben ook benieuwd naar jullie meningen!
   
 6. Heb je wel eens aan wrappen gedacht? Vaak een stuk netter dan spuiten en meer mogelijkheden ook! En ben je het zat kan je het altijd weer zonder schade origineel maken.
   
 7. Ik heb nog een rolletje folie liggen, maar ben er zelf niet zo handig mee. Of te ongeduldig voor ;) Zat ook al te kijken naar foliedip, maar het radiopaneel en roosters zijn niet mooi met een printje, daarom zat ik aan carrosseriekleur te denken.
  Printje kan wel (matte houtlook vind ik gaaf), maar dan alleen het climapaneel en rondom de pook. Dan wel zwarte ST ventilatieroosters monteren.
   
 8. Heb nu een setje zwarte ST roosters onderweg.
   

Deel Deze Pagina