1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

zit er usb achter op een trafel pilot FX

Discussie in 'Interieur' gestart door Appelboom, 9 okt 2018.

 1. Beste mensen ik heb een ford focus limited station uit 2010 in die auto zit een Travelpilot Fx nu lees ik veel dat er een usb aansluiting in het dashboardkastje zou zitten ik heb alles na gezocht maar niks gevonden weet iemand van jullie of er achter op de Travelpilot Fx een mini usb aansluiting zit ? dan kan ik namelijk dit aansluiten
   

  Bijgevoegde bestanden:

  • usb.JPG
   usb.JPG
   Bestandsgrootte:
   21,1 KB
   Weergaven:
   14
  • usb2.JPG
   usb2.JPG
   Bestandsgrootte:
   28,6 KB
   Weergaven:
   17
 2. nee, zit er niet op.
  als het goed is heb je een jack aansluiting in je dashboardkastje zitten.
  of hetgene wat jij wilt daarop past weet ik niet.
   
 3. kan een Ford travelpilot fx okk DVD lezen ? ik heb gekeken in dashbord kasje naar een USB en Jack aansluiting maar daar zit helemaal niks ook gekeken in het middenconsole (arm steun) daar zit ook niks het enige wat ik nog kan doen is proberen de navigatie SD te instaleren via DVD weet iemand of dit mogelijk is ?
   
 4. USB wordt geregeld door de Bluetooth/Voicecontrol module en niet door de Travelpilot FX. USB was destijds onderdeel van het Sound & Connect systeem (Bluetooth/Voicecontrol met USB, Bluetooth Audio en Ipod ondersteuning. Bij het Sound & Connect systeem is een ander type Bluetooth/Voicecontrol module toegepast als bij het normale Bluetooth/Voicecontrol systeem.

  Om USB achteraf in te kunnen bouwen zal de Bluetooth/Voicecontrol module moeten worden vervangen door een Sound & Connect exemplaar.  Bij de Travelpilot FX wordt het kaartmateriaal geleverd op SD-kaart en niet op DVD of CD. In 2008 is het kaartmateriaal zeer kortstondig geleverd op CD. Met deze CD was het mogelijk om een SD-kaart met kaartmateriaal te maken welke door de Travelpilot FX kon worden gelezen (gezien dit kaartmateriaal inmiddels ruim 10 Jaar oud is zal niemand hier nog op zitten te wachten). Vanaf 2009 is het kaartmateriaal alleen nog op SD-kaart geleverd waarbij de kopieerbeveiliging dermate goed is dat deze vrijwel niet te kopiƫren is.
   

Deel Deze Pagina