Kom jij ook op EFE?

Wil jij ook op 11 september in onze clublane staan? Schrijf je nu in!

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

windgeruis

Discussie in 'Exterieur' gestart door sjaakFocus2015, 1 apr 2022.

 1. Vind deze auto clover versie wel erg vet om te zien , veel :thumbup:mooier dan de climb air .
   
 2. Met elk randje dat je aan de buitenkant van een auto toevoegt loop je het risico dat er wind turbulentie ontstaat en dus geruis of zelfs fluiten van de wind. Zelf vindt ik het ondingen, maar ik rijdt dan ook nooit met open ramen zet de ventilator altijd aan..

  Op mijn trekker zitten ze ook alleen in een kleine uitvoering zijn er meteen op gezet door de eigenaar maar waarom
   
 3. Maakt je trekker genoeg snelheid om windgeruis te creeren daardoor? En als je dan een raampje open doet hoor je dan nog wel wat? Ik heb geen trekker ervaring maar naar mijn idee maken die dingen atijd al zo veel herrie en gaan ze max 40km/h dus zal windgeruis toch geen issue zijn?

  Maar vwb rijden met een raam open ja dat doe ik alleen wel eens in de bebouwde kom als het mooi weer is maar verder eigenlijk nooit. Die schermpjes waren vroeger toch gewoon roikersscheremn? Roken in de auto met je raam op een kier zonder last te hebben van rijwind of regen.
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 4. Deze trekker (truck) haalt de 89 op de gps wel begrenst en bij 80 is er al een aardige hoeveelheid wind geruis als de raam op een kier staat. Inderdaad met de kap is het iets minder.
  Voordeel van dergelijke kappen is dat tijdens regenweer de raam toch een beetje open kan staan tijdens pauze en in de nacht zonder dat het binnen regent.
  image.jpg
   
  Edgarcmax en gerardTDCI vinden dit leuk.
 5. Edgar dacht waarschijnlijk bij het woord trekker aan een tractor. Die fout wordt door veel mensen gemaakt haha.
   
  Edgarcmax vindt dit leuk.
 6. vaak zeg je dan truck of trekker met oplegger.
   
  Edgarcmax vindt dit leuk.
 7. Ik heb met mijn auto last van hard en overheersend windgeruis aan de passagierskant voor. Klinkt alsof er iets los zit wat meebeweegt met de luchtstroom. Als ik een check doe lijkt alles vast te zitten. Is een echt harder geluid dan het windgeruis wat ik heb aan de bestuurderskant. Daar is het niet overheersend. Kan het iets zijn bij de spiegel? Ga er in ieder geval mee terug naar de dealer want na twee weken is dat niet de bedoeling lijkt me.
   
  Edgarcmax vindt dit leuk.
 8. Het lijkt mij sowieso niet de bedoeling, ongeacht na 2 weken of korter of langer. Kan iets met de spiegel zijn alleen lijkt mij dat sterk aangezien je dat binnen niet zo erg zou moeten horen. Ik denk dat een van de rubberen aansluitingen misschien niet goed zit of gescheurd is.
   

Deel Deze Pagina