1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

waterlek Fofo 1 wagon

Discussie in 'Interieur' gestart door iljas63, 1 apr 2018.

 1. Heb een Fofo 1 station wagon bwj. 2001 die enkel na een hevige stortbui of storm last heeft van een waterlek aan/in de passagierszijde.
  Heb hier op het forum al veel nagepluist en gelezen over waterlekken maar echt een oplossing heeft dit nog niet opgeleverd.
  Het rare is dat het op de mat lekt en niet er onder, daar ik rubberen matten heb lekt het daarop en niet op de originele vloermat.
  Heb de mat er al eens uitgehaald om het water te verwijderen en toen eens aan de de originele vloermatten gevoeld en die zijn damp (men hand was wel nog droog na gevoeld te hebben) maar niet vochtig.
  Wat ik dan ook wel ondervind is dat mijn wagen dan last heeft van serieuze interne condensvorming die ik zelfs met de aanjager op stand 4 bijna niet weg krijg.
  Wat ook soms gebeurt tijdens een regenachtige dag of week dat de onderkant van mijn vooruit aan de binnenkant ernstig beslaat en dat het effe moeite kost om deze te verwijderen, twee ramen effe open en de aanjager aan en dan verdwijnt het.
  Heeft er soms iemand een idee van waar al die water en condens ellende vandaan komt zo dat ik dat eens en voor altijd opgelost krijg ?
  Alvast dank voor de geboden hulp en info, Iljas63.
  ( Ps.: Foto is wel gemaakt nadat ik de mat had verwijderd en het meeste water al had verwijderd)
  20180401_124650.jpg
   
 2. Lek onder de parafaan waar de interieurfilter/pollenfilter zit. Ik zou nog een zoeken bij handleidingen Focus mk1 vervangen interierfilter daar staan topics waar ze ook last hadden van waterlekken en de oplossing daarvoor.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
    3. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina