Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 september.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Washin7 ervaringen

Discussie in 'Wassen & Poetsen' gestart door Gewitwel, 19 aug 2019.

 1. Hey medeforummers,

  Ik werdt door een bekende gewezen op de Washin7, volgens hem is dit op het moment een van de beste wasstrataen om met je auto heen te gaan, omdat deze het complete pakket bieden...

  Hebben er mensen (goede of slechte) ervaringen met deze wasstraat?

  1 goed ding heb ik al ontdekt voor de Eindhovense variant, de :ford: garage zit er pal naast, dus mooie kans om snel even binnen te wippen af en toe.
   
 2. Ik ga altijd in Roosendaal naar de Washin7. Danwel in een wasbox maargoed. Goede service daar. Met de auto van de vrouw ga ik daar door de wasstraat nog nooit klachten gehad. En als je een pas hebt mag je de dag voor, na of op je verjaardag gratis door de wasstraat.
   
  Gewitwel vindt dit leuk.
 3. Ik kom ook wel eens in Roosendaal. Ook geen problemen gehad. En de mijne gaat nog wel eens in de ketting met slecht weer. Ik moet wel zeggen. Ik ben niet zo een poets fanaat als een hoop anderen hier dus op kleine poets krasjes nog niet gelet maar ook niet opgevallen.
   

Deel Deze Pagina