1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Verlichte versnellingspook mk 3.5

Discussie in 'Interieur' gestart door henk 68, 14 dec 2019.

 1. Ik wil een verlichte versnellingspook plaatsen en nu is me vraag waar de stekker ligt onder het middenconsol ,die schijnt er te liggen volgens de plaatjes van Ford , maar in de praktijk nog niet gevonden. K030714702.png
   
 2. helemaal onder de pook, bij de ABS module die daar ook zit. Het is wel even prutsen en priegelen want er is eigenlijk geen ruimte voor je hand...
   
 3. #3 henk 68, 14 dec 2019
  Laatst bewerkt: 14 dec 2019
  Hoe kan ik daar het beste bij komen , bedankt trouwens voor je antwoord.
  Ik heb me trouwens een ongeluk gezocht maar niks gevonden.
   
 4. Het zijpaneel van de middenconsole verwijderen (aan de bijrijderskant) en dan moet je er bij kunnen.
   
 5. En wat ik zoek is een draad met daar de vierkante connector er aan, of een onderdeel waar ik de connector van de versnellingspook moet bij steken.
  Ik vind het jammer om straks naar de Ford te moeten om het hun te laten doen, louter omdat ik de stekker niet kon vinden.:weird:
  De/monteren van de pook zelf stelt niets voor namelijk.
   
 6. Mijn ervaring is dat de connector voor de verlichtte versnellingspook lang niet altijd is voorbereid. Vooral bij de lagere uitrustingsniveaus (zoals bijvoorbeeld de Trend en alles wat hierop is gebaseerd) ontbreekt de voorbereiding hiervoor nogal eens.
   
 7. Dan zou dat het dus kunnen zijn, een st line(mk3.5)is in de basis tenslotte een trend.
   

Deel Deze Pagina