Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 september.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Trotse nieuwe eigenaar Focus Wagon

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Imprezzion, 10 okt 2019.

 1. Goedemiddag,

  Myron hier, 27, wonend in Gorredijk Friesland, werkende bij Ziggo.

  Ik heb net het plezier gehad om een 2005 Focus Wagon te mogen kopen!

  Ik zocht al langere tijd om een goede focus MK2/2.5 wagon met een 1.6 benzine als daily vanwege het lage gewicht, ruimte en lage verbruik. Ideaal als tweede auto / woon-werk daily en vakantie auto.

  Na iets van 8 bezichtigen bij meerdere focus wagons nog niet een kunnen vinden die aan mijn eisen van netheid voldeden tot vanochtend.

  Zodra ik hem morgen ophaal zal ik wat foto's sturen maar het gaat om een zilveren Focus MK2 wagon 1.6 74kw in de Futura uitvoering met elektrische stoelen en al. 155dkm NAP. Uitmuntende conditie van buiten en binnen.

  Natuurlijk, het is een gebruikte auto met 3 eigenaren dus er zijn wat wat kleine dingetjes, deukje onderop het linker voorscherm, krik of steen? Dus moet even recht en de displays van de radio en teller unit hebben aardig wat dode pixel lijnen.

  Na zo'n beetje elk Japans en Frans merk te hebben gehad als daily (rij nu als tweede / fun car een 206cc 2.0 GTI) ben ik benieuwd hoe de focus mij gaat bevallen!
   
  Johanpg en focus-piet vinden dit leuk.
 2. welkom op het forum.
   
 3. Een warm welkom vanuit Helmond. Misschien heb je zin om zondag mee te gaan met de toertocht ?
   
 4. Welkom Myron op dit gezellige forum
   
 5. Welkom Myron!
   
 6. Welkom op het forum! Ja, ga je mee met de toertocht over de posbank? Die is aankomende zondag.
   
 7. Welkom!
  Jouw redenen waren toentertijd ook de reden voor ons om de MK2.2 te kopen :) en die voorruitverwarming! Dat wil ik nooit meer anders.
   
 8. Welkom op het forum! :clap:
   
 9. :welcome: Myron op het gezelligste autoforum van NL
   
 10. Welkom! Heel veel plezier en veilige km's met de :focus2:
   
 11. Welkom dorps genoot!!
   
 12. Haha een dorpsgenoot ;)

  Net de eerste 120km gemaakt, wat rijd dit lekker haha.

  Nu begint de grote tocht om alle kleine issues op te lossen die de auto heeft. Ik koop altijd tweedehands "projectjes". Een perfecte auto is te saai..

  Eerst bij Priad maar eens een sleutel besteld aangezien de Focus de afstandsbediening niet meer wil inleren, ook niet met nieuwe batterij.

  Weet iemand nog een manier / bedrijf die tellerunit displays kan reviseren / vervangen of kan dat zelf vrij makkelijk met een donor unit?

  Mijn onderste tellerscherm heeft aardig wat dode pixels en de Blaupunkt EX Navi ook. Niet super belangrijk maar als zo'n display een beetje makkelijk zelf te vervangen is.. waarom niet ;).

  De tocht red ik helaas niet, moet werken vandaag van 08:00 tot 16:30 in Groningen dus ja..
   

Deel Deze Pagina