1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Travelpilot ex gps-loos

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door focusalex, 16 sep 2018.

 1. Sinds een paar dagen heb ik een nieuwe:focus2:. Super blij mee, alleen de Navi krijg ik niet aan de gang. Er zit een vrij recente kaart(2016) bij. Ook kan ik adressen etc wel vinden, maar GPS blijft op 0 staan. Ook de coördinaten staan op 0,0. Toch als ik ga rijden zie ik de pijl wel bewegen dus heb t idee dat de GPS antenne het nog wel doet, maar dat weet ik niet zeker. Er zit ook nog een CD bij van de hoofdwegen van Europa, maar hierbij hetzelfde. Kan het misschien zijn dat er een software update overheen moet? Zo ja waar kan ik zoiets vinden? Het gaat om een travelpilot EX uit 2008. Is wel een beetje achterhaald allemaal, maar wel leuk als ie t gewoon doet. :veryhappy:
   
 2. Eve de radio er uit halen en kijken of er een kabeltje met een fraca stekker er op zit
  Ander een losse gps met fakra proberen
   
 3. Oké bedankt, ik heb er niet achter kunnen kijken omdat ik nog geen sleutel van de radio heb om m eruit te halen. Maar ik heb een gps stekker (17,95)besteld en 4 sleutels. Hopelijk t probleem opgelost.
   
 4. ik neem aan dat je bij die stekker ook een nieuwe GPS ontvanger krijgt?
   
 5. #5 focusalex, 16 sep 2018
  Laatst bewerkt: 16 sep 2018
  Ja ik bedoelde een gps ontvanger met fakra aansluiting.:thumbup:
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 6. Hij doet t weer:clap:
   
  Beun en gerardTDCI vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina