Ontwerp de header 2022

De afbeeldingen in de header moeten weer up-to-date worden. Heb je mooie afbeeldingen hiervoor? Zend hem dan in.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Terugroepactie Ecoboost 1.6

Discussie in 'Ford & Focus nieuws' gestart door Kees37, 14 jan 2018.

 1. Hoi Ger, bij mijn Kuga is de koelvloeistof actie ook niet uitgevoerd, blijkbaar geldt het niet voor alle modellen met de 1.6 Ecoboost, als er niets meer in Etis open staat dan zal alles wat gedaan moest worden al bij de dealer in Duitsland zijn gedaan, is bij mijn Kuga ook zo. Bij mij staat het ook in de bonnen en papieren die bij de auto zijn geleverd. Als je het zeker wil weten kun je ook even met Ford Nederland bellen, als je dan het VIN nummer geeft kijken ze het even voor je na, bij mij konden ze eerst niets vinden maar werd daags erna netjes teruggebeld met de boodschap dat alles was uitgevoerd en er daarom niets meer in Etis staat.
   
 2. Tja,

  Ik blijf het bijzonder vinden. Bij hem is onder de motorkap niets van een aanpassing/ombouw te vinden. Ik vraag mij dus af of zo'n actie een verloopdatum o.i.d. heeft.En ik ga er niet vanuit dat de ombouw plotseling niet meer zou opvallen. Daar is/was deze te ingrijpend voor.En: let wel: zelfde bouwjaar als mijn Focus!

  Misschien eens de Duitse dealer contacteren. Voor de zekerheid...
   
 3. Uh, nee, dit zijn Kuga meldingen. Gaat over een Focus. ;-)
   
 4. Typ je toch Focus in bij de zoek functie van die pagina.....:|
   
  mstuniek vindt dit leuk.
 5. Probeer eens een andere browser. Mijn auto bestaat niet in Chrome, maar wel on Internet explorer :)
   
  chinchan vindt dit leuk.
 6. Ik zie maar 1 pagina in Etis, en niet zoveel meer als voorheen. Is het nu afgeschermd?
   
 7. Maakte je voorheen gebruik van een account. Indien dat niet het geval is zal je er één aan moeten maken vermoed ik. Zelf heb ik jaren een Etis account en los van wat wijzigingen in de voorwaarde werkt de site zoals die dat altijd gedaan heeft, althans zo ervaar ik dat.
   
  chinchan en bluediamond vinden dit leuk.
 8. @chinchan
  als je wil checken of je terugroepactie op je auto hebt kun je ook altijd ovi.rdw.nl checken daar wordt het ook op vermeld.
  in beide terugroepactie werden het bij mij dezelfde dag op rdw als etis zichtbaar.
  alleen na afwerken was op etis dezelfde dag weg en bij rdw duurde dat wat langer
   
 9. @trucker0werner ik zie hem niet staan bij OVI, dan is het wel opgelost neem ik aan!
   
 10. Ik heb er een account maar nu kan ik er niet meer op inloggen, wachtwoord verlopen en moet hem aanpassen, en dan een token naar de receptie ofzo iets.

  Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk
   
 11. Welke terugroepactie doel je hier op?

  Volgens je onderschrift heb je een 1.6 TDCI dieselmotor.

  De alom bekende terugroepacties zijn (de in dit topic besproken) terugroepactie met betrekking tot het koelsysteem van de 1.6 ECOboost benzinemotoren en de terugroepactie met betrekking op de koppeling van de 1.0 ECOboost, 1.5 ECOboost en 1.6 ECOboost benzinemotoren met 6-versnellingsbak. Deze terugroepacties zijn beiden niet van toepassing op de 1.6 TDCI.
   
 12. #1054 chinchan, 20 jun 2020
  Laatst bewerkt: 21 jun 2020
  Euh oops... denk dat ik de econetic en de :ecoboost: door elkaar haal. Ik mis trouwens een plaatje voor de econetic.

  Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk
   
 13. @Iodokus ik krijg nu dus dit:
  Kopieer en geef de volgende code aan de wettelijke vertegenwoordiger van uw bedrijf, zodat deze de conversie van uw account kan voltooien. Totdat de gebruiker deze procedure hebt voltooid, hebt u geen toegang tot FordEtis. Wanneer uw account is geconverteerd, behoudt u uw bestaande accountgegevens en wordt de account beheerd door uw wettelijke vertegenwoordiger. Als uw al geaccrediteerd bent voor beveiliging, moet u dit opnieuw aanvragen.
   

Deel Deze Pagina