1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC dag of nachtmodus

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door rowicom, 15 mei 2018.

 1. Waar ik met het SYNC(3) systeem in mijn auto nog niet uit ben, is of ik het display op dag of op nacht of op automatisch laat staan.
  De kleurtjes in de dagstand vind ik wel mooi, maar deze stand is 's nachts toch wel afleidend. Had gehoopt dat je de felheid met de draaiknop voor instrumentenverlichting kon regelen, maar dat is niet zo.
  De nachtstand is wat sober, maar wel lekker minimalistisch en goed afleesbaar. Maar goed, daar heb ik dus geen kleurenscherm voor.....
  De automatische stand vind ik verwarrend. Dat het dan overdag anders is dan 's nachts, daar heb ik nooit aan kunnen wennen, ook niet met voorgaande auto's.... ;-)

  Vraag aan jullie? Hoe hebben jullie de instelling staan en wat zijn de overwegingen daartoe? Ben daar benieuwd naar namelijk....
   
 2. Ik had juist de sync 3 op nacht stand staan daar de achtergrond dan mooi zwart is en letters in wit. Helder en duidelijk echter nu weer terug op automatisch aangezien het scherm dan ook automatisch dimt in de avond / nacht en alleen in nacht stand het scherm te vel is naar mijn mening.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina