Kom jij ook op EFE?

Wil jij ook op 11 september in onze clublane staan? Schrijf je nu in!

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC 3

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door mstuniek, 15 jun 2017.


 1. Zou je mij de filenaam even willen doorgeven van de F11 kaartversie ?
   
 2. @ritchie72
  Kijk ff op vorige pagina, daar staan twee post met welke files allemaal geinstalleerd zijn/worden.
  Ivm cyanlabs iets anders doet. Staan elke file apart vermeld.
  Is dus geen map met alle files erin. En je dus eigenlijk naar de mapnaam aan het zoeken bent.

  Xml file ja daar en ik toen ook mee gestopt proberen nadat ik wist dat het werkte en geupdate is. Gaf site ook nog steeds aan dat er een update voor de map er is. Terwijl dit al op f10 staat.

  Anders auto verbinden met wifi punt en de radio keer laten zoeke naar updates. Dan zal de server mogelijk wel zien dat je volledig up to date bent. Dit kan simpel door je telefoon als wifi hotspot te maken. Daarna de check updates. Zal dan aangeven dat het up to date is.
  Als het dus wel download 23gb ja dan kun je beter bij huis verbinden met de wifi. Maar denk niet dat het doet en direct aangeeft uptodate

  Het is idd dat officiele nog f10 is. F11 is nog niet vrijgegeven.
   
 3. Ik wilde idd weten of de file "Map_23667292796_Update" de F10 of F11 was.
  Deze is dus de F10, die zit er al op, net de XML ingelezen, en krijg inderdaad de melding dat alles helemaal geupdate is.
  Nu nog wachten op de officiele F11

  Bedankt !!
   
 4. Volgens mij gelukt[​IMG]

  Verstuurd vanaf mijn SM-G996B met Tapatalk
   
 5. Gisteren ook de Fiesta ge-update naar 22110 en F11. Kon niet via reformat zoals met de Focus maar hadden gelukkig een lange rit te doen, totaal volgens mij wel 1,5-1,75 uur bezig geweest maar hij staat d'r op
   
 6. Ik ben vrijdag voor een weekend uit met mijn vrouw naar Duitsland geweest. Was een mooie gelegenheid om mijn sync 3 en kaarten te updaten. Via de Ford website de updates op een geschikte usb stick gezet.

  Al met al was de update na iets van 30 min klaar. Sync ziet er anders uit, maar de kaarten zijn nog steeds F8 terwijl dit volgens mij F10 moet zijn.
  Heeft iemand advies over wat er mis gaat?

  Gr. Jan
   
 7. Als eerst hoe heb geupdate officieel of cyanlabs.
  Als officieel is, dan heb je alleen sync geupdate dat duurt idd 30min. Map update komt daarna als je xml bestand geupload hebt. Deze duurt al snel een uur
   
 8. Ik heb de update via de officiële site gedaan alleen kwam de map update daarna dus kennelijk niet door. Alleen de sync 3 update.
  Ik laat het maar zo. De nieuw Focus is in bestelling en hoop ik eind dit jaar met sync 4 te ontvangen. Mag de nieuwe eigenaar van mijn "oude " Focus het verder uitzoeken.
   
 9. @Focus07
  Idd via officiele site doe je eerst sync updaten, daarna upload je bestand. En je krijgt de map update te zien.
  Mapupdate is ook 23gb groot en sync paar gb
   
 10. Ik probeerde vandaag de Sync 3 van mijn schoonvader te updaten van 3.4.21194 / F10 naar 3.4.22110 / F11. Daarvoor heb ik een installatie USB gemaakt met behulp van de Syn3updater, echter na drie uur was de installatie nog niet gelukt en gaven we het op. Na het opnieuw opstarten kregen we een PKG melding dat de installatie mislukt was. De installatiemodus in de Syn3 updater stond op autoinstall. Iemand een idee wat ik anders moet doen?
   
 11. Beter beiden apart doen, eerst de SYNC update en dan pas de kaart update
   
  richard b vindt dit leuk.
 12. Ik heb beide verleden week in 1 keer er opgezet. Iets meer dan een uur deed het systeem er over. Werkt allemaal naar behoren.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 13. Hoe kan ik dat apart doen?
   
 14. In SynUpdater kan je kiezen of je enkel de kaarten van een update wilt voorzien, anders kan je ook kiezen als je enkel de nieuwste versie van de software wilt hebben, voor behoud huidige kaarten
   
 15. Ik zie het indd staan, geen idee hoe ik daar overheen heb kunnen kijken. In ieder geval bedankt ik ga er mee aan de slag ; )!
   
 16. Ik heb dit nu gedaan maar krijg nu telkens de melding dat het USB opslag apparaat is gewijzigd/verwijderd terwijl deze er gewoon nog inzit.
   
 17. Even eruit halen en er weer instoppen?
   
 18. Gewoon USB eruit halen, SynUpdater starten en dan pas USB er terug insteken
   
 19. Bedankt voor de hulp zover @Dragunov en @Edgarcmax, de sync software is nu geüpdate naar de nieuwste versie. Nu de kaart nog, als ik de USB stick in de Ford doe krijg ik geen melding of iets dergelijks. Ik zal de stick eens opnieuw voorbereiden via Synupdater.
   
 20. Vandaag ook de software naar 3.4.22110 gebracht. Idd half uurtje, deur op slot cyclus en master reset gedaan. No problem alleen de FordPass app aan de gang krijgen was ff een dingetje verder de instellingen weer terug gezet en da was het dan. Volgende week de kaartupdate, maar dan gaat ie voor de deur aan de lader.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina