1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Stoel verlagen focus mk3.1

Discussie in 'Interieur' gestart door Bronnus St, 15 nov 2018.

 1. ik ben nu al een redelijk tijdje in bezit van me focus en er erg blij mee, maar er is 1 ding die me steeds meer begint te irriteren en dat is dat de stoel vrij hoog zit. Nu is mijn vraag heeft iemand ervaring met het verlagen van een stoel, is dit zelf te doen of kan ik het beter laten doen?
   
 2. Mijn stoel is in hoogte verstelbaar middels de hendel aan de zijkant. Heb jij dat niet?
   
 3. Jawel maar als ik hem op de laagste stand zet zit ik nog steeds vrij hoog, ik ben vrij lang , en ik weet dat het bij kleinere mensen niet zoveel uitmaakt me vriendin heeft er namelijk geen last van....
   
 4. Alhoewel ik denk dat dit vrij lastig word denk ik dat je in dit geval beter af bent bij een erkend bedrijf die dat voor je kan doen.
   
 5. Eibach setje.... scheelt 30mm.....  Sorry... kon het niet laten.
   
 6. Dan inderdaad kijken of het frame aan te passen is. Daar heb ik verder geen ervaring mee. Zou mooi zijn als dat kan voor je.
   
 7. #7 Factory, 16 nov 2018
  Laatst bewerkt: 16 nov 2018
  Houd er wel rekening mee dat je met verder verlagen van de stoel waarschijnlijk de steun onder je bovenbenen kwijt raakt. Dit lijkt me niet wenselijk. Ook is het de vraag of de hoek van de pedalen dan nog fijn is.
   
 8. Ik ben 1.93m en heb met de elektrisch verstelbare stoelen in de ST nergens last van?
   
 9. Hoe heb jij je achteruitkijkspiegel ingesteld dan als ik het vragen mag? Ik kan er niet inkijken zonder iets te moeten bukken en de spiegel beter afstellen lukt me ook niet.
   
 10. Moet je eerlijk zeggen dat ik daar nog niet over na had gedacht
   
 11. Ik kan zonder te bukken in de spiegel kijken. Stoel staat op zn laagst en zit zo dat mijn polsen op het stuur liggen als ik in de stoel zit. De correcte positie zeg maar.
   
 12. De elektrisch verstelbare stoelen zijn misschien ook wel uitgebreider in te stellen? Bij de mijne heb ik de stoel zo laag mogelijk, maar het zitvlak gekanteld, zodat ik de steun onder mijn benen wel heb.
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 13. Heb ik inderdaad ook. Het zitvlak aan de voorkant staat iets omhoog.
   
 14. wat ik weet zijn de elektrische stoelen lager in te stellen dan de standaard stoelen.
   
 15. Ja daar ben ik nu ook achter. De voorkant van de handbediende St stoelen is best hoog.
   
 16. Ben zelf ook vrij lang, stoel in laagste stand en achter over. Geen enkel probleem verder.
   

Deel Deze Pagina