1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Spoiler van Aliexpress? Ervaringen?

Discussie in 'Exterieur' gestart door rubbels, 11 jan 2019.

 1. Ik kwam op Aliexpress deze spoiler voor de MK3 tegen: https://bit.ly/2REaXdy

  Ik zou het heel apart vinden als je voor 25 euro hetzelfde kan krijgen waar je bij Ford 700 voor betaalt (dan wel inclusief spuiten en montage, maar alsnog een gigantisch verschil).
  Wat denken jullie hier van? Toevallig iemand die ervaring heeft met spoilers van Ali?
   
 2. Dit is een ander model dan een st spoiler.
   
 3. En nog 70 dollar verzendkosten ...


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 4. E86,22,- incl verzendkosten.............,tja ziet er goed uit zo op de foto,ik zou de gok wel wagen geloof ik.
  Ali met orgineel Oem vergelijken....:think:
   
 5. Dat wat daar aan verzend kosten wordt weer gegeven zal ook een deel van bij de inkoopkosten van de spoiler horen.

  Tot 40 euro hoeft er in nederland geen btw/import kosten te worden betaald. (waarschijnlijk hebben meer landen zoiets alleen andere bedragen)

  Dus als zij op deze manier naar waarheid een factuur kunnen mee sturen waarop staat inkoop €25. Heeft de koper geen gedoe met btw/import kosten.

  Stukje service zou je het kunnen noemen.
  Voorheen stuurden ze ook wel eens producten op van boven de 40 euro inkoop met een lagere factuur en aangegeven dat het een gift was.


  Verstuurd vanaf mijn HTC U12 life met Tapatalk
   
 6. Dat is niet helemaal correct.

  * Beneden de €22,- hoeft er bij het importeren van goederen van buiten de EU geen BTW of invoerrechten te worden betaald.
  * Tussen de €22,- en €150,- moet er bij het importeren van goederen van buiten de EU alleen BTW worden betaald.
  * Boven de €150,- moet er bij het importeren van goederen van buiten de EU zowel BTW als invoerrechten worden betaald.

  Officieel dient te worden uitgegaan van het aankoopbedrag exclusief verzend en verzekeringskosten. Echter moet dit door de verzender wel goed worden gedocumenteerd. Bij pakketjes uit China is dit lang niet altijd het geval en komt het dus regelmatig voor dat er BTW/invoerrechten wordt geheven op het totaalbedrag. Je kan hier bezwaar tegen aantekenen maar dit kan een tijdrovend proces zijn.

  De belastingaangifte wordt vrijwel altijd gedaan door het postbedrijf/tranporteur dat de zending in Nederland ontvangt. Deze berekent de kosten hiervan door aan de klant (afhandelingskosten). De hoogte van de afhandelingskosten verschilt per postbedrijf/transporteur maar voor kleinere zendingen is dit over het algemeen rond de €15,-.


  In dit geval bedraagt het aankoopbedrag voor een ongespoten spoiler €25,99. Wettelijk gezien dient er dus €5,46 BTW te worden afgedragen (de waarde is immers tussen de €22,- en €150,-) en zal het postbedrijf/transporteur afhandelingskosten berekenen. In dit geval moet je er dus rekening mee houden dat je bij ontvangst nor circa €20,- aan BTW en afhandelingskosten moet betalen.

  Je kan het geluk hebben dat je pakket er tussen door glipt en er geen BTW en afhandelingskosten worden berekend maar mijn ervaring is dat dit tegenwoordig lang niet zo vaak meer gebeurt als voorheen.
   
 7. In belgie word daar echt goed op gelet.
   
 8. Niemand heeft op stop in winkelwagen geklikt? Ali rekent 70 dollar verzendkosten die je nu meteen moet betalen...

  had het niet over btw en invoerrechten :)


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 9. Keek nog een keer goed, maar die van Ali lijkt wat korter en lager. Is dat het verschil dat je bedoelt?

  Ja tuurlijk is het anders dan van Ford zelf, kan je ook niet anders verwachten voor die prijs. Maar voor zo'n prijs is het denk ik de gok wel waard ja.


  Kwam nog een andere tegen voor € 20,79 + € 36,71 verzendkosten. Dan zit je als het goed is onder die grens. Nog maar even over nadenken, maar als het niks is kan ik altijd nog voor di van Ford zelf gaan.
   
 10. Mis ergens een sloop st ?
  Kan je m daar vanaf trekken.
   
 11. Kijk das toch beter:thumbup:
   
 12.  
 13. Net gedaan. Spoiler €45 verzendkosten €40,50. Hoe kom je aan $70 verzendkosten?
   
 14. #15 henk 68, 12 jan 2019
  Laatst bewerkt: 12 jan 2019
  Je vroeg het toch, maar de onderdelen lijn/Schadeautos.nl is idd ook een optie,en weet je zeker dat je geen verrassingen heb.
   
 15. #16 rubbels, 13 jan 2019
  Laatst bewerkt: 13 jan 2019
  Top, morgen maar even contacten of ze de spoiler ook los willen verkopen. Thanks!

  Neem tenminste aan dat de spoiler van een facelift ook op de eerste versie MK3 past? Geldt dat ook voor de zijskirts? EDIT: nevermind, heb het al gevonden
   
 16. De STline spoiler is anders dan een St spoiler, kijk maar goed, St spoiler loopt vanhet midden vlak naar achter en heeft aan de zijkant een soort opstaand kantje,de ST line spoiler loopt helemaal vlak aan de zijkant en loopt door tot aan de andere zijkant, die van aliexpress is een ST spoiler.
   

Deel Deze Pagina