1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Sonniboys schermen

Discussie in 'Interieur' gestart door DK1985, 5 jun 2018.

 1. Iemand ervaring met die Sonniboys schermen voor in een focus 3 wagon?

  Vandaag geïnformeerd om te laten blinderen maar dat ging me 330 eurovkosteb, die schermen zijn nu 179.

  Wie heeft er foto's??
   
 2. Ik heb een week geleden alles achter laten blinderen met folie 15%. Was 240 euro kwijt. Dan worden de achterpassagiersruiten gedemonteerd en je krijgt een leenauto (tje) mee. Ook een dotmatrix behandeling zat erbij, dus geen witte randen rondom het raam. Als je interesse hebt, De ramentinter in Delftgauw. Houdt er wel rekening mee dat het ongeveer 3 a 4 uur duurt.
   

  Bijgevoegde bestanden:

 3. Thx ziet er zeker netjes uit! Verder iemand ervaring met die zonneschermen ?
   
 4. #4 Magure, 6 jun 2018
  Laatst bewerkt: 6 jun 2018
  Goeie vraag... Heb de auto ook laten blinderen aangezien we een kleine hebben gekregen. De reden was dat hij dan geen last meer zou hebben van de zon en uv-straling en warmte. En natuurlijk lijkt het ook veel mooier bij de auto. Echt viel het dit jaar op nu de kleine nu in een andere stoel zit ipv maxi cosi, dat als de zon aan zijn kant zat hij toch nog last van de zon had... Vergelijk het met als met een zonnebril tegen de zon in kijken, dat lukt je ook niet lang. Hij begon namelijk met zijn ogen te knijpen en hoofd andere kant op te doen. Nu vond van die zonneschermen met zuignap helemaal niks en heb ik de Sonniboys overgenomen van een Clublid hier, nu is het perfect en heeft hij geen last. Moet wel zeggen dat ik de ramen zelfde tint heb laten blinderen als Ford origineel, heb alleen geen idee van het %. Heb overdag nog perfect zicht rondom, s Avonds is het wel stuk donkerder rondom maar kan ik alles nog redelijk zien. Denk alleen wel dat ze rond de wintermaanden als het donkerder wordt er uit gaan. Foto's kan ik volgende week pas maken, auto staat nu op Schiphol en zit zelf op Tenerife ;) :)

  Als ik je profiel foto zo zie hebben we de zelfde kleur wagon, dus dan heb je een idee hoe het er uit komt te zien.
   
 5. Ik heb een drie weken terug de Sonniboys geplaatst en ben er zeer tevreden over.
  Het rammelt niet en is op maat voor de auto.
  Ik heb wel een paar kleine fotootjes gemaakt, maar geen uitgebreide sessie.
  Voordeel vind ik ook dat de achterramen nog open kunnen en er evengoed frisse lucht de auto in kan, zonder de blinderende/warmtewerende werking te verliezen zoals bij getinte ramen.
  En nog bijkomend voordeel: mocht er hierna nog een andere Focus 3 komen, kunnen de schermen gewoon mee.
  Het lichtdoorlatende randje boven het achterscherm is opgelost door de montage klemmetjes iets beter over de lengte te verdelen.
  20180510_115648.jpg 20180510_120451.jpg
   
 6. Bedankt heren ziet er goed uit en het zicht in de auto blijft ook goed. Zal die schermen ook een deze dagen bestellen denk ik. Hoe werkt dat precies met die klemmetjes Xinixb?
   
 7. Voor de ramen in de achterdeur plak je ze op de raamstijl en klemt daar de schermen in.
  Voor de achterste kleine zijruitjes en het achterraam zitten er metalen klemmetjes bij. Deze schuif je tussen de bekleding van de panelen waarna je kinderlijk eenvoudig de schermen daarin klikt.
  Volledige montage is in minder dan een kwartier, geen boor of iets dergelijks nodig en zit goed vast door de vorm van de klemmetjes,
  Succes!
   

Deel Deze Pagina