Ontwerp de header 2022

De afbeeldingen in de header moeten weer up-to-date worden. Heb je mooie afbeeldingen hiervoor? Zend hem dan in.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

RvKasper’s Focus RS mk2

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Rvkasper, 6 aug 2018.

 1. Nou de ST is eindelijk op kenteken, [​IMG]
  Meteen de velgen en de spacers van de RS even gemonteerd

  alle rubbers voor de achteras van de RS zijn in bestelling, dus de komende week beginnen met het demonteren van achteras.
   
  Gitzo, mr_boub en Pibo_Focus_CC vinden dit leuk.
 2. Goed gevulde wielkasten !
   
 3. De afgelopen dagen al lekker met de RS aan de slag geweest, de complete achteras ja gedemonteerd. En inmiddels gestraald.
  [​IMG]

  Toen belde de spuiter dat ie in de bouwvak toch nog even wat moest spuiten en dat daar de zelfde lak op kwam als op mijn delen. Dus vanmorgen vroeg op om alles netjes af te leveren bij hem om ze even samen op de hangen en om 7 uur kreeg ik een appje dat het zo droog was dat het wel vervoert kon worden,

  [​IMG]
  Nu is is het wachten op de powerflex roadserie’s rubbers die al bij Biesheuvel klaar liggen.

  nu ben ik al meer als een als een half jaar aan het wachten op mijn bilstein b6 sport en er kwam maar een schot in de zaak. Toen eens met stroeve motorsport contact gezocht voor een alternatief. Gezien alles vers moet worden zat ik dan ook aan andere veren. De keuze is nu gevallen op een schoefset ST suspensions met rebound en hoogte instelling. Puur omdat dit vrij snel leverbaar is en van een degelijke fabriekant is(Kw suspensions). Dus binnenkort meer updates
   
  MrMarcos, gerardTDCI, Pibo_Focus_CC en 2 anderen vinden dit leuk.
 4. De afgelopen weken al weer lekker aan het hobbyen geweest. De pakketdiensten reden af en aan zodat de onderdelen allemaal binnen kwamen.
  [​IMG]
  Toch wel een kunstwerkje zo. Daarna kwamen de ST suspensions schokdempers veel eerder als verwacht binnen en kon ik die ook monteren samen met de achteras
  [​IMG]
  Ook heb ik meteen de wielkasten wat opgefrist en schoon gemaakt.
  [​IMG]
  de volgende stap is de remslangen vernieuwen en de remklauwen opnieuw in de kleur zetten. Dan is het meeste wel vernieuwd(wiellagers,rubbers,schokkers, remmen waren pas vervangen)


  Om dat de voorkant ook nog aan de beurt komt ben ik mij aan het oriënteren op een nieuwe koppeling, welke is aan te raden?
   
  gerardTDCI, MrMarcos en R.Zwiers vinden dit leuk.
 5. Te gek, goed werk ziet er echt weer goed uit. Misschien dat ik daar ook nog wel eens aan ga beginnen.

  Ik had een helix sport koppeling in mijn fiesta st150, dat vond ik niet echt chill. Daar naast was die na 40k km op. Ik ben gewoon weer voor een LUX sac koppeling met druk groep gegaan.(origineel) Dat rijd veel lekkerder. En beter voor de assen /tandwielen .want hij klapt er niet zo in.
   
  Rvkasper vindt dit leuk.
 6. Deze week de handschoen maar weer eens opgepakt en nu met de vooras begonnen van de RS. De draagarmen revo knockels en aandrijfassen zijn gedemonteerd. Ook staan de stuurkogels, fuseekogels, stabilisatorkogels en powerflex rubbers inmiddels in bestelling.

  nu zoek ik nog een bedrijf die met versterkte uitlaatspruitstuk bouten doet. Iemand een aderes waar ik ze kan bestellen?
   
  Davidvk vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina