Ontwerp de header 2022

De afbeeldingen in de header moeten weer up-to-date worden. Heb je mooie afbeeldingen hiervoor? Zend hem dan in.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Opel Ascona B weer uit de schuur.

Discussie in 'Mijn auto' gestart door Martin 2.0S, 29 sep 2018.

 1. Ha, ik heb hetzelfde. De mijne was eerder belastingvrij, en vanaf 6 december weer.
   
  Martin 2.0S vindt dit leuk.
 2. Ik ben wel benieuwd of ik die 8 dagen van januari nog moet betalen. Op dit moment gebruik ik de oldtimerregeling en mag ik 3 maanden in de winter niet de weg op.
   
 3. Als het goed is, niet, want de auto zit in de overgangsregeling. En je hebt al vrijstelling per die datum.

  Ik mag 5 dagen niet rijden en daarna weer wel. Maar dat ga ik niet doen, hahaha, ik hok ze mooi op na 29 november, dan komt de taxateur nog een rondje beoordelen.... kan nog een tandje strakker beoordeeld worden, wat mij betreft.
   
  Martin 2.0S vindt dit leuk.
 4. #24 focuskelp, 20 aug 2019
  Laatst bewerkt: 20 aug 2019
 5. Heb ook een 1.9 gehad in mijn jonge jaren :D. Had wel iets met die achterwiel aandrijving. Ben er maar zuinig op, zit al zolang in de familie ;).
   
 6. Tussen 1982 en 1988 heb ik een 1.9 N gehad. FB-06-HT. Heerlijke auto! Op een gegeven moment is door een fout in het startrelais de bedrading verbrand tot ver in het zekeringkastje. Met spul van de sloop alles vervangen met behulp van het boek van Olyslager. Was een beste klus, maar toch wel te doen. Zou er nu bij mijn Focus niet aan beginnen,denk ik.
   
 7. Leuk man, ik heb zelf ook een ascona B 2.0s gehad
  [​IMG]
  helaas verkocht toen ik de RS kocht. Nu nog bezig met het afwerken van een c kadett coupé
   
  Martin 2.0S, focusguy en Thieske vinden dit leuk.
 8. dat was mijn eerste auto ook, leuk :cheer:
   
 9. Ik had ook ooit een Opel Ascona (2) 2.0E SR een mooie 2 deurs met 2 liter Inspuiting (Einspritsung) met 110 oude PK's en achterwielaandrijving! Ben ooit door een onverlaat van achteren aangereden en toen was de auto krom de hele achterbak stond meer dan 5 cm omlaag aan de achterkant! Reparatie was zou duur dat hij "total-loss" was en ik er toen ik dacht nog geen 1.000,- guldens voor kreeg, had hem toen moeten laten repareren van verzekeringsgeld en eigen toeslag, was ik nu spekkoper geweest, zag er pas nog eentje te koop staan voor bijna 5.000 euro!
   
 10. Mijn vader had ook een "B" Ascona 1.9N mijn broer een 1.9SR uitvoering, zelf heb ik een "B" Kadett sedan "C" Kadett combi en twee "A" Ascona's gehad een 1.6 hand geschakeld en later een 1.9 automaat beide in de zelfde kleur Monza Blauw.
  Ik heb de laatste Ascona verkocht met alle materiaal omdat het restaureren voor mij niet te betalen was en omdat ik door een depressie geen zin meer had in het opknappen van de auto
   
 11. Erg leuk om dit topic te lezen.
  Ook ik heb vroeger de nodige opels gehad, maar de mooiste blijft nog steeds een orginele Kadett C 2.0 rally.
  Alleen de uitlaat was aangepast naar een groep A
  Een mooie, orginele Kadett C kost nu flink geld, net als een mooie Ascona.
  Hou hem netjes, en geniet er van zo veel je kunt.
  gr.
   
 12. De echte ascona met achterwielaandrijving, koester dit juweel man en dan die GT's prachtige iconische auto maar rampzalig om in te rijden.
   
  Martin 2.0S vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina