1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Opeens ander geluidsingnaal.

Discussie in 'Performance' gestart door Harold1, 21 okt 2019.

 1. Denk niet dat dat hetzij. Komt bij heel veel mk4 voor. Denk zelf het modem.
   
 2. Ik heb dit probleem ook eens in de zoveel starts (zeg 30-ish ofzo). In forscan zag ik de melding ‘open circuit’ en soms ‘short to ground’ bij de speakers staan. Dan stuurt hij er geen signaal meer heen. Daardoor krijg je de piepjes uit een speaker die in t dashboard zit ergens. Vaak is afsluiten en weer openen voldoende voor een soort ‘reset’
   
 3. In een normale situatie doet de radio module de geluiden afspelen (van de PDC, cross-traffic alarm e.d.) over de linker achterspeaker, is er een probleem met de radio module dan neemt het instrumentenpaneel de functie over en speelt dan de geluiden af. De speaker in het instrumentenpaneel is maar een schel dingetje vergeleken bij de speakers in je deuren dus dat klinkt dan heel anders. Je kan, met de juiste software, forceren dat de radio module altijd de geluidjes afspeelt, echter is er dan het risico dat er wel eens geen geluiden te horen zijn!

  Dus dat zou betekenen dat er een probleem is met de radio module (ACM) of de bedrading naar de speakers!
   

Deel Deze Pagina