Kom jij ook op EFE?

Wil jij ook op 11 september in onze clublane staan? Schrijf je nu in!

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Ook de Ford Focus Sedan (voor een x-aantal landen) ondergaat een facelift

Discussie in 'Ford & Focus nieuws' gestart door Focusmania.com, 10 sep 2021.

 1. Jammer dat deze in Nederland (zoals inmiddels diverse modellen, uitvoeringen en of motoren en combinaties van motoren en transmissies) door de Nederlandse importeur niet gevoerd gaat worden.
  De Nederlandse importeur kleed het gamma steeds verder uit waarbij juist de uitvoeringen die de liefhebber aanspreken sneuvelen
   
 2. Inderdaad jammer. In het C segment is de Focus één van de meest geslaagde sedans. Bij de Focus 3 was het ook een hele chique auto.
   
 3. De ervaring leert dat wij Nederlanders weinig met een sedan hebben, "wij rijden liever een hatchback of wagon. Levering programmas is een bwuste keuze.
   
 4. in de eerste maanden dat de MK3 uitkwam, was de sedan het best verkochte model.

  ik zie ook het probleem niet, wat is het verschil om een sedan of een station op transport te zetten naar NL :confused:
   
 5. Buiten de piekjes van vorige modellen v.d. Focus Sedan is gebleken dat er in Nederland te weinig vraag naar is, aldus de importeur.
   
 6. Als het te weinig verkocht wordt gaan ze het model of de uitvoering niet voeren inderdaad. Alleen viel het mij bij de Focus 3 al wel op dat maar heel weinig dealers een sedan in de showroom hadden staan. Je hebt dan misschien toch ook wel een beetje het onbekend maakt onbemind effect.
   
 7. Geld denk ik niet alleen bij Ford. Loop maar eens over een willekeurige parkeerplaats. Dan zie je het merendeel hatchback en stations, en tegenwoordig ook meer SUV.
   

Deel Deze Pagina