1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Onderdelen schema focus cmax

Discussie in 'Algemeen' gestart door scorbesir, 24 okt 2018.

 1. Heb zoekfunctie en Google al geprobeerd maar kon niks vinden, dus ik vraag even hier.

  Iemand enig idee waar ik de compleet schema / tekening kan vinden van bepaalde onderdelen die in auto wordt gebruikt zoals bv automatisch airco. Ik wil graag weten welke onderdelen ik allemaal nodig hebt en hoe het via tekening uitziet wat er moet gebeuren. Ik had tijdje geleden ergens gezien dat je hier en daar schroeven moest losmaken om onderdeel weg te halen etc.

  Weet iemand waar ik dat online kan bekijken

  Verstuurd vanaf mijn SNE-LX1 met Tapatalk
   
 2. Bedankt, dat zocht ik

  Verstuurd vanaf mijn SNE-LX1 met Tapatalk
   
 3. Het is geen demontage handleiding. Dat zocht je toch ook?

  Verstuurd vanaf mijn ONE E1003 met Tapatalk
   
 4. Ja ook, ik had gisteren die link bekeken en het zijn allemaal losse onderdelen en weet niet welke bij elkaar hoorde. Wel zie ik wat de verschil is tussen bv covers bij de radio/airco

  Verstuurd vanaf mijn SNE-LX1 met Tapatalk
   
 5. Waarom wil je je airco systerm ombouwen ccan handmatige n aar climatronic.?

  Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk
   
 6. Nou Catch, ik vind veiligheid op de weg belangrijker dan af en toe bezig met de kachel/airco nu beetje kouder wordt. Als ik wegrij zet ik op de hoogste stand maar na tijdje wordt het veel te warm en moet ik elk keer lager of hoger zetten omdat temperatuur niet altijd perfect is.

  Laatst had ik leenauto met automatische climate en dat was echt heerlijk. Ik stel bv op 21 graden en blijft ook hele tijd op 21. Ik hoef hele rit geen zorgen om maken en kan aandacht aan weg besteden.

  Maar ik verwacht niet dat het makkelijk zal worden om te ombouwen maar ben beetje aan het oriƫnteren of het haalbaar is en vandaar die schema zodat ik in tussentijds onderdelen bij elkaar kan rapen.

  Verstuurd vanaf mijn SNE-LX1 met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina