Tourrit “in het Zuiden” en meeting

bij Van Mossel Ford Breda

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nieuwe speakers voor mijn Mk3 ST-Line

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Dutchy, 4 okt 2021.

 1. Wie, o wie heeft er tips voor nieuwe/andere speakers in mijn Focus Mk3 ST-Line

  Nu heb de standaard speakers er in zitten, maar ben niet tevreden. Wie heeft de speakers laten vervangen en hoe is jullie ervaring. Ben vooral ook op zoek naar welk merk het beste is.

  lees het graag
   
 2. Blijft persoonlijk, over gehoor"smaak" valt niet te twisten. Hardware voor elke prijs te koop.
   
 3. Ik heb al meerdere mensen gehoord die na het aanbrengen van geluidsdemping in de deuren een sterke verbetering van geluidskwaliteit ervaren!
   
 4. dat heb ik dus ook gedaan i.c.m. een kleine subwoofer en het geluid is duidelijk beter.
  echter ben ik geen audiofiel en zal het wss nog beter kunnen.
   
 5. Welke merk en type speakers hangt met name af welk type muziek je luistert.
  En inderdaad, het dempen van de deuren is al een verbetering voor velen.

  Wil je echt wat veel beters, dan zal je met versterkers enz aan de gang moeten. De versterker van de radio die je nu hebt is de zwakste schakel in dit verhaal.
   
 6. Ik heb ook een focus mk3 st line (2015 facelift)en wat mij opvalt is dat het geluid hierin al vele maken beter is als ik mijn vorige 2011 pre facelift focus. Als ik door de deurpanelen naar de speakers kijk, dan zie ik ze ook 'glimmen'. Ik heb dus denk ik al betere speakers als die kartonnen dingen in mijn vorige Focus? Daarbij was vooral de bass meestal overstuurd aanwezig en klonk het voor geen meter..
  Mijn huidige klinkt veel beter maar toch, mijn VW Caddy klinkt echt top.. Die kan hard en de bass blijft mooi strak en het geluid helder. Zo'n Caddy heeft de deuren toch ook niet geïsoleerd neem ik aan??
  De diameter van de deur speakers verschilt ook niet echt. Zowel de Caddy als de Focus hebben de standaard radio met navi. De focus is omgebouwd naar Sync3 maar de radio/versterker is daarbij niet vervangen.
  Heeft de Focus met Sony systeem ook daadwerkelijk een andere versterker en speakers? Ik neem aan dat ze die modellen niet van extra deurisolatie gaan voorzien in de fabriek?
  Lang verhaal.. maar heeft het zin om de deuren te isoleren of zou je je audio beter kunnen ombouwen met bijv. een Sony set uit een sloopauto?

  Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
   
 7. Ik heb ook per auto echt kwalitiets verschil gemerkt kwa geluid

  Mijn open vectra c klonk goed
  Honda was ook bagger geluid
  .
  Maar mijn bmw e90 bleef toch beste klinken kon hard en zuiver spelen de subs onder de stoelen deden echt veel

  Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina