Tourrit “in het Zuiden” en meeting

bij Van Mossel Ford Breda

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

nieuw vanuit groningen

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door FF7, 17 jul 2021.

 1. Dag allen,

  Mijn naam is Bert en kom uit Winschoten ( Oosten van Groningen). Ik ben 27 jaar, samen met mijn vrouw hebben wij een zoontje en een hond. Huisje boompje beestje!!
  Om alles mee te krijgen op vakantie of een weekendje weg was een grotere auto nodig. Na goed speuren kwamen wij uit de bij Ford Focus wagon , tijdens de proefrit waren we gelijk verkocht.
  Het betreft een Ford Focus 1.0 ecoboost wagon (102 PK) MK4 , metallic kleur.

  Nu zijn we een dikke maand verder en ik moet eerlijk bekennen dat ik op dit moment niet zo blij ben met de auto. Na de testrit komen we tegen bepaalde problemen aan die tijdens de proefrit nog niet aanwezig waren. Vanaf dag 1 kregen wij continue de melding controleer remsysteem, inmiddels 4 keer voor heen geweest en na de roomboostsensor vervanging moest het probleem opgelost zijn.... niet. En vanaf dag 1 rappelt de auto onder de cockpit..

  Maar goed, 19 Juli mag de auto even weg voor een paar dagen overnachten bij de dealer. Daarna hopelijk alles verholpen zo niet.. dan komen wij vrolijk terug, want de auto op zich de looks, performance alles klopt voor mij behalve de probleempjes haha.
   
 2. Welkom op het forum! :clap:
   
 3. Welkom en hopelijk komt het allemaal goed na een valse start!
   
 4. Hallo Bert. Welkom:thumbup:
   
 5. Welkom!
   
 6. Welkom Bert, hoop de problemen snel opgelost zijn.
   
 7. Van harte welkom Bert. Hopelijk binnenkort een perfecte auto waar je geweldig veel plezier van gaat hebben
   
 8. :welcome: Bert op het gezelligste autoforum van NL
   
 9. Hoi Bert, heel vervelend dat soort klachten. Ik heb een paar jaar geleden een C-max als leaseauto gehad en die gaf vanaf het begin de meest vreemde meldingen. Na diverse garage bezoekjes te hebben gehad heeft de lease maatschappij de auto opgehaald en door een andere garage laten nakijken. Uiteindelijk bleek het een defecte accu te zijn. Nadat die was vervangen nooit meer last gehad. Wellicht bij jou ook mogelijk?
   
 10. @FF7 :welcome: Bert

  Kun je al meer vertellen? Is het opgelost?
   
 11. Welkom Bert op dit gezellige forum
   
 12. Welkom en hopelijk snel opgelost allemaal
   

Deel Deze Pagina