1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nieuw hier & met een nieuwe Focus

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door bartjes999, 6 aug 2019.

 1. #1 bartjes999, 6 aug 2019
  Laatst bewerkt: 6 aug 2019
  Hallo mensen,

  Mijn naam is Bart (44), getrouwd & vader van 2 kinderen en we hebben een Labrador en we wonen in Eindhoven. Ik ben software engineer en klus zelf ook graag wel eens in & om het huis en aan de auto.
  Van thuis kreeg ik mee dat auto's vooral Frans en comfortabel moeten zijn en zodoende rij ik al 17 jaar in een Citroën DSuper uit 1972. Om deze auto in de winter goed te houden (pekel) en om ons zelf goed te houden in de zomer (hittegolf en koelproblemen voorkomen) moest er een moderne auto bij met airco.
  Na een Peugeot 206SW, 308SW en Citroën Xsara & Xantia waren we een paar maanden autoloos. Mijn ouders zijn na hun laatste Xantia overgestapt op een eerste model Focus en daar reed ik toen ook nog wel eens mee.
  Ook heb ooit een Focus als leenauto meegehad en die (lange) proefrit beviel me goed. Voor een niet Franse auto denk ik dat Ford de beste mix van comfort en sportiviteit biedt in voor mij betaalbare auto's. Voor een niet Franse auto denk ik dat Ford de beste mix van comfort en sportiviteit biedt in voor mij betaalbare auto's. Vandaar dat het nu een Focus moest worden. Ik rij niet super veel kilometers per jaar dus een jonge auto was belangrijker dan lage kilometerstand.
  Via 2 zwagers die beide een Focus hebben gehad, de ANWB en dit forum kwam ik uiteindelijk afgelopen zaterdag uit bij een mooie Focus stationwagon met 1.0 Ecotec motor uit 6-2014 met 189400 km op de teller maar uiterlijk & interieur zo goed als nieuw en alle onderhoud netjes op tijd gehad.

  Ik hoop op vele probleemloze kilometers en als het noodlot me toch mag bereiken, ik hier hulp kan vinden. Uiteraard deel ik ook mijn ervaringen als daar behoefte aan is.

  M'n auto stel ik hier voor
   
 2. Welkom op het forum Bart :cheer:
   
 3. Een warm welkom vanuit Helmond
   
 4. Welkom!
   
 5. welkom op het forum
   
 6. Welkom op het forum! :clap:
   
 7. :welcome: Bart op het gezelligste autoforum van NL
   
 8. Bart, welkom op dit fijne forum!
   
 9. Bart :welcome: bij de gezelligste Focus Club van NL.:thumbup:
   
 10. Welkom Bart.
   
 11. Welkom op het forum!
   

Deel Deze Pagina