1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Navigatie

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door René54, 25 aug 2018.

 1. Beste Focus luitjes ik heb een Ford Focus uit 2015 nou heb ik wel een schermpje in mijn auto zitten maar geen SD gleuf er kan wel een cdrom in en heb 2 usb aan 20180817_172703.jpg sluitingen zitten kan ik er dan toch wel navigatie opkrijgen.
   
 2. Alles is volgens mij wel in te bouwen, maar de Ford navigatie staat niet zo goed aangeschreven. Je kan beter je telefoon met navi gebruiken, of een TomTom gebruiken.

  Lees het forum door over navigatie, dan kom je al veel te weten.
   
 3. Ok thx daar heb ik ook al aangedacht aan me telefoon googlemaps is altijd up to date
   
 4. Klopt. Ford moet telkens kaartupdate hebben, en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ie je soms heel onlogisch stuurt.
   
 5. Dan houdt ik het wel bij googlemaps
   
 6. [​IMG]

  Dit is het High Level SYNC 1.1 audiosysteem in combinatie met de 4.2 Inch full color FCDIM (display).

  Dit is feitelijk hetzelfde audiosysteem dat (zowel met als zonder navigatie) ook in de Focus 3 fase 1 is geleverd. Het systeem in de Focus 3 fase 1 met navigatie heeft een 5 Inch full color FCDIM met SD slot. In de Focus 3 fase 2 is het SYNC 1.1 systeem echter nooit geleverd met navigatie.


  In theorie is het redelijk eenvoudig om het High Level SYNC 1.1 audiosysteem in de Focus 3 fase 2 te voorzien van navigatie door de huidige 4.2 Inch full color FCDIM te vervangen door een 5 inch full color FCDIM (uit een late Fiesta MK7.5). Bij dit systeem is de navigatie functionaliteit volledig geïntegreerd in de FCDIM.


  Omdat dit systeem in de Focus 3 fase 2 nooit geleverd is met navigatie zijn er echter ook de nodige nadelen.

  * Zo is de 5 inch full color FCDIM alleen beschikbaar met het blauwe kleurenschema dat onder andere in de Focus 3 fase 1 is toegepast.

  [​IMG]
  [​IMG]


  * De 5 Inch full color FCDIM is groter als de 4.2 Inch full color FCDIM. Om de 5 Inch FCDIM te kunnen plaatsen moet de opening in het radiopaneel dus worden vergroot (een paneel met opening voor de 5 Inch FCDIM is simpelweg niet beschikbaar).

  * Het bedieningspaneel (FDIM) heeft geen knoppen voor de navigatie functies. De navigatie functies zijn echter ook volledig vanuit het menu van de radio te bedienen. Ook zonder de navigatie knoppen is het navigatiesysteem dus prima te bedienen.
   
 7. Thx voor de reacties ik hou het wel bij googlemaps
   

Deel Deze Pagina